Her sulu yemeğin yanına bir pilav falan arıyorum ben. Birkaç kere karbonhidratsız yaşamayı denedim ama zorlandım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Her sulu yemeğin yanına bir pilav falan arıyorum ben. Birkaç kere karbonhidratsız yaşamayı denedim ama zorlandım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bizim yemek kültürümüzde gerçekten çok zor çünkü ekmeksiz kahvaltı ve pilavsız menümüz yok maalesef 😅 helede annelerimiz çok seviyor hamur işlerini falan o yüzden diğer kültürlerde değil ama bizim kültürümüzde karbonhidrat olmazsa olmaz maalesef 😂
aslında zor gercekten , bir defa pilav , börek , makarna sever bir halkız ki karbonhidratı ben de severim. ama bunun dengesini sağlayabilmek lazım, ben genelde sadece kahvaltıda ekmek yiyorum diğer ögünlerde sebze ve protein agırlıklı gidiyorum, ha canım cok cekerse yarım porsiyon pilav veya makarna o da arada sırada. bir anda bırakmak zorlar insanı, yavas yavas azaltabilirsin
Benim açımdan zor değil. Çok yemek arayan bir insan olmadığım için herhangi bir düzenlemede sorun yaşamam. Ancak tamamen hayatımdan çıkartmak yerine dengeli olarak tüketmeyi tercih ediyorum.
Cevap
4Cevap
Bence başlarda zor gelebilir, ama yeterli protein ve yağ alınıyorsa alışılır.
Sağlıklı yağ almak şart tabii.
Zor değil arada nadiren bozsam da 1 seneden fazladır karbonhidrat yemiyorum ( günlük almam gereken hariç)
Amaca göre değişir de dönem dönem çok kısa süreli karb sıfırlanabilir ama genel olarak diyette karb şart
Karbonhidrat gerekli bir şey tamamen kesmek doğru değil
Karbonhidratsız beslenmeyi hiç denemedim. denemeli miyim bilmiyorum. Azaltmayı denemiştim.
Karbonhidrat da lazim.. hayatından çıkarman kaslarının erimesi anlamına gelir
Değil Oda bir ihtiyaç sonuçta
Diyete başlayan biri için çok zor bir iş galiba
Benim için doğru
Hiç öyle beslenmedim beslensem iyi olur
Bol bol yumurta ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?