Yeme & İçme Dışarıdan yemek için ne sipariş verebilirim? Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aklıma gelmiyor döner tost felan önermeyin Güncellemeler+1 yıl Köfte ekmek söyleidm Dışarıdan yemek için ne sipariş verebilirim? Cevapla Sipariş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger bence 0 0 Yorumla
kıvanç125 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Genelde pizzayı biz dışarıdan söylüyoruz ya da kızarmış tavuk alırız çok öyle dışarıdan bir şey almıyoruz. 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hazır kısır satılıyor yemek sepetinde onu alıp salatasını yapıp güzel olur 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Güzel yapan pizzacı varsa pizza seçilebilir 😌 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı. Adapazarı ıslama köfte 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 968 cevap paylaştı. Çiğköfte 0 4 Yorumla Fahri_kiraz +1 yıl belki adam tuvaletten çıkınca elini yıkamıyo öyle yoğuruyo öyk midem kalktı Yorumla Demir666 +1 yıl Başını mı bekledin Yorumla Fahri_kiraz +1 yıl haberlerde çıkmıştı leş gibi bir yerde adamlar çiğköfteyi çıplak ayaklarıyla yoğuruyordu onu izledim Yorumla Demir666 +1 yıl İyi Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Şırdan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hamburger bence
Genelde pizzayı biz dışarıdan söylüyoruz ya da kızarmış tavuk alırız çok öyle dışarıdan bir şey almıyoruz.
Hazır kısır satılıyor yemek sepetinde onu alıp salatasını yapıp güzel olur
Güzel yapan pizzacı varsa pizza seçilebilir 😌
Ben pizza söylerim genelde
Adapazarı ıslama köfte
lahmacun getireyimmi sana:)
Kokoreç lahmacun pide
Zurna dürüm😍
Çiğköfte
belki adam tuvaletten çıkınca elini yıkamıyo öyle yoğuruyo öyk midem kalktı
Başını mı bekledin
haberlerde çıkmıştı leş gibi bir yerde adamlar çiğköfteyi çıplak ayaklarıyla yoğuruyordu onu izledim
İyi
kasarlı pide
Pizza
Lahmacuunnn
Şırdan
Taco
Pizza
Tantuni?
Ciğer 🤭
Kanka nerelerdesin hsjdjjsjs
Kızarmış tavuk
Çiğ köfte