Yeme & İçme Sevdiceğine yiyecek içecek sunumunu nasıl yapıyorsun? isabellayım Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sevdiceğine yiyecek içecek sunumunu nasıl yapıyorsun?fotoğraftaki nasıl ilham verici değil mi? Sevdiceğine yiyecek içecek sunumunu nasıl yapıyorsun? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Sevdiğim biri yok maalesef 0 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Şu sunumda ilham olabilir 🤔 ⤵️ 2 1 Yorumla isabellayım +1 yıl Böyle bir şey görsem kapıyı açar açmaz gülmekten altıma yapardım 😄😂😂😂😂 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. 😄 ahah bunu ne bana kimse yapsın ne de ben kimseye yaparım.. Açarız paketi insan gibi yeriz bu nedir ya hayattan soğurum yemin ederim 😂 2 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Eğer bir sevdiceğim olursa tüm çubuk krakerleri kurdeleler, fincan tabağına simler dökerdim 0 0 Yorumla
BirrBuseee Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tam anlamıyla berbat. Alt tarafı 4 rulokat için bu kadar şeye gerek yok. Yanan muma yazık. Bari emek sarfedilen bi yiyecek olsaymış 😄 2 0 Yorumla
hotdog Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Buram buram ortadoğu kokulu pavyonvari zevksiz saçma bi olay. 1 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hahah bu ne ya koyarim tabaga yeriz sevmem boyle sunummus vs her turlu mideme gidecek 0 1 Yorumla isabellayım +1 yıl Tabağa bile koymayabilirim direkt paketten🤣 Yorumla
Frdeliff Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ya bunu siz mi yaptınız bilmiyorum ama inş şakadır 0 2 Yorumla isabellayım +1 yıl Nette gördüm ben yapmadım Yorumla Frdeliff +1 yıl Oh çok şükr kdkf Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Böyle şeyler yapmam yapıyorsam da böyle bir ortamda yapmam normal hayatta yapmak mantıksız geliyor akşam belli 1 saatten sonra yapmak daha mantıklı 0 0 Yorumla
MisKokuIu Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Sevdiğine içinden nasıl geliyorsa öyle ikram et. Ben canım nasıl isterse öyle sunarım. Gayet güzel olmuş. 0 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çeşit çok olsun ve sevdiği yiyecekler olsun sunulan tabak renkleri onun gözüne hitap etsin bu şekilde sunardim sevgilim veya eşim olsaydı 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu biraz abartı 😂 , ama yani bir şey hazırlayıp güzelce yanıma otursaydı heyecanlanırdım sarılasım gelirdi düşünmesi yeterli. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Paket yapar içine güller 🌹 çikolata 🍫 koyar kargoyla yollarım 0 0 Yorumla
anlatanlat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl alışveriş poseti ile :D nede bulcan okada romantik erkegi 0 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Mama kabına koyuyorum sonra tutuyorum kafasını batırıyorum kaba o yiyor 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tabağa koyar veririm bu da mı bir olay evlenince anlamadim😂 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Tabiki böyle bir şey yapmıyorum. Bunu yapandada s. Sürülecek akıl yoktur 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Puhahahaha bu ne lan ahsjjcmfkfkSevdiceğim yok fkf 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl YouTube konuşanlar sefo izle bi isabella. Görsel çok kötü ayrıca. 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Sunum yapmadan pat diye ekine veririm kupayı 2 0 Yorumla
Göknur____ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Erkekler yiyeceğe odaklanır o süsü tepsiyi görmezler bile 0 6 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl görürüz Yorumla Göknur____ +1 yıl Hayır imkansız Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl Yoo imkanlı ben görürdüm Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl Benden iyi mi bileceksiniz Yorumla Göknur____ +1 yıl Yapma ya Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl Peeeeeeki Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk zamanlar çok özenli 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tepsiyle 😂😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sevdiğim biri yok maalesef
Şu sunumda ilham olabilir 🤔 ⤵️
Böyle bir şey görsem kapıyı açar açmaz gülmekten altıma yapardım 😄😂😂😂😂
😄 ahah bunu ne bana kimse yapsın ne de ben kimseye yaparım.. Açarız paketi insan gibi yeriz bu nedir ya hayattan soğurum yemin ederim 😂
Eğer bir sevdiceğim olursa tüm çubuk krakerleri kurdeleler, fincan tabağına simler dökerdim
Tam anlamıyla berbat. Alt tarafı 4 rulokat için bu kadar şeye gerek yok. Yanan muma yazık. Bari emek sarfedilen bi yiyecek olsaymış 😄
Buram buram ortadoğu kokulu pavyonvari zevksiz saçma bi olay.
Hahah bu ne ya koyarim tabaga yeriz sevmem boyle sunummus vs her turlu mideme gidecek
Tabağa bile koymayabilirim direkt paketten🤣
Ya bunu siz mi yaptınız bilmiyorum ama inş şakadır
Nette gördüm ben yapmadım
Oh çok şükr kdkf
Böyle şeyler yapmam yapıyorsam da böyle bir ortamda yapmam normal hayatta yapmak mantıksız geliyor akşam belli 1 saatten sonra yapmak daha mantıklı
Sevdiğine içinden nasıl geliyorsa öyle ikram et. Ben canım nasıl isterse öyle sunarım. Gayet güzel olmuş.
Çeşit çok olsun ve sevdiği yiyecekler olsun sunulan tabak renkleri onun gözüne hitap etsin bu şekilde sunardim sevgilim veya eşim olsaydı
Bu biraz abartı 😂 , ama yani bir şey hazırlayıp güzelce yanıma otursaydı heyecanlanırdım sarılasım gelirdi düşünmesi yeterli.
Paket yapar içine güller 🌹 çikolata 🍫 koyar kargoyla yollarım
alışveriş poseti ile :D nede bulcan okada romantik erkegi
Mama kabına koyuyorum sonra tutuyorum kafasını batırıyorum kaba o yiyor
Tabağa koyar veririm bu da mı bir olay evlenince anlamadim😂
Tabiki böyle bir şey yapmıyorum. Bunu yapandada s. Sürülecek akıl yoktur
Puhahahaha bu ne lan ahsjjcmfkfk
Sevdiceğim yok fkf
YouTube konuşanlar sefo izle bi isabella. Görsel çok kötü ayrıca.
Sunum yapmadan pat diye ekine veririm kupayı
Erkekler yiyeceğe odaklanır o süsü tepsiyi görmezler bile
görürüz
Hayır imkansız
Yoo imkanlı ben görürdüm
Benden iyi mi bileceksiniz
Yapma ya
Peeeeeeki
sunum benlik değil üşenirim
İlk zamanlar çok özenli
Kahkaha atarım şöyle bir sunum gelse karşıma :D
Siz kafayi yemissiniz bu ne boyle ya