Merhabaa 🌸
@_Daphnee_ Bu kısçe beni oturtup arka planda bize meze hazırlıyorum ayağına mezelerin yarısını gömüyor banada cips kemirmek kalıyor xnxn ama neyse ki İstanbul günlerimiz çok güsel geçiyor o yüzden bişey demiyorum şimdik 💅

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabaa 🌸
@_Daphnee_ Bu kısçe beni oturtup arka planda bize meze hazırlıyorum ayağına mezelerin yarısını gömüyor banada cips kemirmek kalıyor xnxn ama neyse ki İstanbul günlerimiz çok güsel geçiyor o yüzden bişey demiyorum şimdik 💅

Pek tercihim değildir. Humus, haydari, güveçte tereyağlı karides, peynir, kavun, tavuk, et ya da başka mezelerden yerim. Cips yemem :))) bira ile yerim sadece. Biranın yanına da çıtır tavuk yapıyoruz biz sosuyla birlikte genelde
Rakı, özü itibariyle beraberinde fabrikasyon, ambalajlı atıştırmalık kabul etmez. Cips, rakının ruhuna aykırıdır. Muhabbeti gönülden süzülüp gelen rakı, kendisine becerikli ellerden çıkmış mezelerin eşlik etmesini ister.
votka rus kızı gibidir parasını verir içersin rakı türk kızı gibidir su ister buz ister balık ister peynir ister kavun ister roka ister muhabbet ister ister ister kısaca rakı içmeyen masayı bilmez ;)
Hayin kadın arka planda dedikodumu mu yapıyorsun sjsj ayrıca biradan dönüş yaptık cips kemirmek gaaayet doğal beklerken, heemm karşımda şu an mezeleri gömerken hiçte sesin çıkmıyor 😂
Neyse onu boş ver benim Hazelin pastasında gözüm kaldı mutfağa gidip biraz daha gömücem midem karışmazsa tabi ahxncnc
Cevap
26Cevap
Yerim tabi ki :D afiyet olsun
Teşekkür ederizz
eski meslegim barmenlik oldugundan. alkol konusunda cok seciciyim. damak tadina dikkat ederim. bu sebeble rakı sevmem cunku anasonu sevmiyorum. favori icecegim viski. tabiki damak tadini onemsedigim icinde viskiyi sek severim. diger alkol cesitlerini sevmem. vodka da sadece (belvedere , greygose) gin de ise sadece (hendrick gin) . tabiki jagermeister'i de unutmamak lazim. ayri bi yeri var onunda.
Alkolden anlamam ama bira ile cips yenilir, içiliyordu
Afiyet olsun hanımlar. Rakı yanında et ve başka 2-3 meze daha olmalı. Cips bira için ideal
Teşekkürler ederiz
Hiç içmedim vallah! Keyfiniz bol olsunnn. :D
Teşekkürlerr
Rakı İçmem 😅 Ama olsa da sigara içerim 🚬 bi ara içiyordum sigara 16 yaşında başladım sonra bıraktım
Her zaman söylerim
Rakının kankası Balık.
Mezesi Dost.
Gerisi boş.
Kim neyle içmek istiyorsa içebilir.
Afiyet olsun.
Rakının yanına fava gider tekmillisinden. Şalgam suyu, siyah üzüm ve beyaz peynir. Bunlar yoksa oturmam bile o sofraya 😂
içki hiç içmedim içmem de
ama cips severim
Alkol kullanmıyorum. cipsi cola ile yerim ama diyetteyim 😂
Rakı içmiyorum, daha doğrusu alkol kullanmıyorum. Ama cips yerim 💛
baharatlı ye de böğüre böğüre nasıl kusuyorsun göreyimm
Kanka cips birayla yenir, rakıyla pek gitmez ama damak tadı tabi bir şey diyemem😂
Biz yenir dersek yenir 😅
Hiç denemedim 🤦🏽♂️😂
Dene çok güzel biz sevdik 😅
Aynı şehirde burdan mi tanisip arkadaş oldunuz
Burdan mı tanıştınız
Evet 🌸
Ne güzell
Hayır afiyet olsun 😊
Olum böyle fakir rakı sofrasımı olur
cipisden sonra rakı titirediyor
Hiç yemedim. Bira cips olsa o güzeldi.
Yok artık 🙂
Yoğurt, kavun, beyaz peynir, taze ekmek ve mezeyle gider birde mangal🙂 Hele birde evdeysen karşında sevdiğinle baş başa içiyorsan değme keyfine 😄
Hayır, mide bulandırır.
rakı içemiyorum ben :S viskiciyim
alkol kullanmıyorum
Yok artık. Cips birayla iyi gider
Rakıyla iyi gitmez gibi
Rakiyla cips korkunc birazcik
Alkol almıyorum
Alkol kullanmıyorum
Hiç denemedim
Alkol kullanmiyorum
İçmiyorum 🍕
Rakı içmiyorum