Yeme & İçme Bimdeki kuru incirin fiyatını bilen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 50 lira verdim etikette daha ucuz gibiydi kafam karıştı fiyatını bilen var mı? Bimdeki kuru incirin fiyatını bilen var mı? Cevapla En Ucuz Soruları Fiyat Soruları Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dready Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Bunun için buraya soru mu açtın gerçekten :D 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben bu hesabı Google gibi kullaniyorum önemli sorularımı buradaki insanlar zaten cevaplayamaz😂 Yorumla Soran +1 yıl Zaten 50 lira vermişim moralame bozuk Yorumla Dready +1 yıl Size hakaret etti arkadaşlar, bence cevaplamayın :D Yorumla Soran +1 yıl Hahdha birazdan da bimde çalışan var mı diye sorucam her şeye boşuna para harcayabilirim ama kuru incire asla 😂 Yorumla Dready +1 yıl ahaha Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl İncir üzeri kazık en sevdiğim atıştırmalık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaaaaağğ Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 50 civarı zaten ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben 18.5 gördüğüme eminim hatta geçenlerde de o fiyattan aldım internete bakıyorum orada da 18 buçuk Yorumla cengiz____ +1 yıl Bunu markette 18 buçuğa alman mümkün değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunun için buraya soru mu açtın gerçekten :D
Ben bu hesabı Google gibi kullaniyorum önemli sorularımı buradaki insanlar zaten cevaplayamaz😂
Zaten 50 lira vermişim moralame bozuk
Size hakaret etti arkadaşlar, bence cevaplamayın :D
Hahdha birazdan da bimde çalışan var mı diye sorucam her şeye boşuna para harcayabilirim ama kuru incire asla 😂
ahaha
İncir üzeri kazık en sevdiğim atıştırmalık
Aaaaaağğ
50 civarı zaten ya
Ben 18.5 gördüğüme eminim hatta geçenlerde de o fiyattan aldım internete bakıyorum orada da 18 buçuk
Bunu markette 18 buçuğa alman mümkün değil
Var.
Ee söyle