Yeme & İçme Neli dondurma seversiniz tahmin edeyim mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Dondurma sevenler? Güncellemeler+1 yıl Dondurmaaa Neli dondurma seversiniz tahmin edeyim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Çilekli Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Olur et bakalım 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ananaslı Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yanlışşş Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl et bakalım bilecek misin :) 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Kremalı Yorumla KremalıKraker +1 yıl :D :D eh yaklaştın gibi vanilyalı seviyorum :) Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu havada hiçbir şeyli almayım :D 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Olur et 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Karamelli Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır 😂 limonlu ve çikolatalı Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Tüh be Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Portakallı Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Asla sevmem Yorumla birsuskuncicek +1 yıl O zaman kedili dondurma Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur 0 7 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Orman meyveli Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Kakaolu ve sade severim Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Kendi sevdiğini bana da diyon Hatrina bir top alınır 😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha evet😁😁 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Alacaz mecbur 😂😂😂 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Al cok güzel Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Bir gün denerim mutlaka Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur 😊 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oreolu Yorumla johnyx +1 yıl Teşekkür ederim,Gerçek şu ki, dondurma sevmiyorum, hele oreo hiç sevmiyorum. :D Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur et 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Mangolu Yorumla ouzinyo +1 yıl Peki daha önce hiç yememiş olmam :D Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yaaa Yorumla
Wolfgang247 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl En sevmediğim şey dondurma 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden Yorumla Wolfgang247 +1 yıl Yerken dişlerim donuyor bide tat alamıyorum pek dondurmadan yemek keyifli gelmiyor Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl et kanka :D 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oreolu istedigiyerdeyım +1 yıl yok :D
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Olur.. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vişneli Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Haydi söyle 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. çikolatalı 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı. Fark etmez. 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. tahmin et 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Karamelli Yorumla uzaylı_tony +1 yıl HİÇ SEVMEM Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Et bakalım
Çilekli
Olur et bakalım
Ananaslı
Yanlışşş
et bakalım bilecek misin :)
Kremalı
:D :D
eh yaklaştın gibi vanilyalı seviyorum :)
Esrar gibi geldi gözüme 🤣🤣
Bu havada hiçbir şeyli almayım :D
Ben ekşi tatları sevdiğim için limonlu
Olur et
Karamelli
Hayır 😂 limonlu ve çikolatalı
Tüh be
Et bakalım
Portakallı
Asla sevmem
O zaman kedili dondurma
Olur
Orman meyveli
Kakaolu ve sade severim
Kendi sevdiğini bana da diyon
Hatrina bir top alınır 😂
Haha evet😁😁
Alacaz mecbur 😂😂😂
Al cok güzel
Bir gün denerim mutlaka
Olur 😊
Oreolu
Teşekkür ederim,
Gerçek şu ki, dondurma sevmiyorum, hele oreo hiç sevmiyorum. :D
Olur et
Mangolu
Peki daha önce hiç yememiş olmam :D
Yaaa
En sevmediğim şey dondurma
Neden
Yerken dişlerim donuyor bide tat alamıyorum pek dondurmadan yemek keyifli gelmiyor
et kanka :D
Oreolu
yok :D
Olur..
Vişneli
Haydi söyle
Ett cicekk
Vişne
Tabii
sütlü ve vişneli
Olur
et bakalım