Merhabaa 🌸
Bazen Kore sokak yemekleri videolarına denk geliyorum ve videodan çıkamıyorum. Çoğu çok lezzetli görünüyor. Cidden ağızlarının tadını biliyorlar. 👍
Siz daha önce Kore mutfağından yemek yediniz mi?

Merhabaa 🌸
Bazen Kore sokak yemekleri videolarına denk geliyorum ve videodan çıkamıyorum. Çoğu çok lezzetli görünüyor. Cidden ağızlarının tadını biliyorlar. 👍
Siz daha önce Kore mutfağından yemek yediniz mi?

ABD'de hepsine erişimim var her milletten adam var. Hepsi tuhaf. Türk mutfağı en iyisi ya da midemiz alışmış öyle geliyor. Türkiye'nin gastronomi şehir Gaziantep'te envai çeşit yemekle büyümüş birine başka mutfakları beğendirmek de kolay değil.
Corn dog güzel aslında çok basit bir tarif, evde bile yapıyoruz arkadaşlarla bir araya gelince.
Cok beğendiğim Çakal Lezzetler kanalından bir video, çok eğlenceli tarifleri var.
https://www.youtube.com/embed/v4iUH06I7vwyedim ve çok güzel tatları var tavsiye ederim yani :)
Cevap
33Cevap
Evet denemek isterdim
Çok güzel görünüyorlar 😀 ben de her kore dizisi izledigimde şu yemekleri gözüme çarpıyor , bir de iyi yiyorlar 😀
Youtube da Koreli bir kadının yemek asmr videoları var her izlediğimde acıkıyorum kocaman bir tabakta noodle yapıyor ve hepsini yiyor 😅
Anliyorum 😀Dizilerde de öyle işte 😀Ondan biraz ara verdim 😂
İnsana kilo aldırırlar 😅
Aynen 😀 Bir de üstelik zayiflar da 😏
Ona bende çok şaşırıyorum. Coğrafya kaderdir onlar genetik olarak zayıf ve inceler çok şanslılar.
Güzel tanımlama oldu coğrafya kader gerçekten 😀 Bu arada senin de nickin riskliymiş simdi fark ettim 😀
Evet browniye bayılırım eskiden haftada birkaç kez yerdim ya marketten alırdım ya kendim yapardım ama aylardır ağzıma sürmüyorum sporcu olunca insan dikkat etmek zorunda kalıyor 😅
Ev brownisi güzel oluyor 😀 Dikkat et, et ben de edeceğim inşallahh pazaretsi basliyorum sghfjk
Hep pazartesi başlanır zaten 😅
Bâslanamiyor desek daha dogru olur pazartesi efsunlu mu ne 😀
Herkes o gün kararlar alıyor nedense haftanın başı ya sebepten 😅
Pazartesi sendromu da var 😀 Yok, yok bu pazartesjnde kesin bir sey var 😀
Evet 😅
Ütopik şeylere kaçmadıkları sürece güzel denenecek yiyecekleri var😋
Noodle en sevdiğim, bi tık kuru geliyor ama yinede 🤤
Suyunu tam süzmeden hafif çorba kıvamında ye minnak hem o zaman baharatı da yoğun geliyor daha lezzetli oluyor
Fakirlik işte öğrenci kafası böyle çalışıyor bende marketteki noodle sandım ahxnnx
Uzak doğu yemeklerinde köpek eşek at eti kullanılır asla yemem
Hepsinde değil.
Çin de bi hafta kalmistim bir hafta boyunca makarna ve buskui yemistim
Daha kendi mutfağımızda deneyemedigim o kadar lezzet varken en son merak ettiğim şey yurt dışı lezzetleri.
Videolar benim de fazlasıyla hoşuma gidiyor, bir nevi hipnoz oluyor insan; ama denemek istemezdim. İçime sinmiyor yedikleri.
Çin lokantasında yemiştim çok tuhaf olmayan şeylerden. Keşke Kore’ye gidebilsem de direk orada tatsam.
güney koreye giderek bizzat tattım
corn dog, kimbap, gyeranppang ve yangnyeom tongdak tattım çok lezzetlilerdi
cin mutfagina yakin kore yemekleride sebzeleri bol kullanirlar ve cokta pisirlmez. ama yinede tercihim cin mutfagi tava yemekleri cok iyi. 😋
Oğlum herifler fare yarasa yiyor la bari capon ye onlarınki daha iyi
kanka bagira cagira ben cahillligini anirmasaydin iyiydi...😊
bulundugun sehirde hic cin restoranti yok sanirim. yemek icin olmasada bi meraktan gir bak derim. dovmezler seni ucrette almazlar senden. sad3ce merak ettim de bi bak. fare mi pisiriyolar. gayet duzgun yemekler mi. ha butcen yoksa eger bi dilim cin boregi dilen de lezzetine bak derim 😊
Al cehaletini gider kardo köyünden çıkmadığın için bilmen sen ben ABDdeyim her mutfağı gördüm biliyorum ;)
1 dolar atayım da aç karnını doyur sushi ye :)
her mutfagi biliyo olsa fare muhabbeti yapmazdin hadi uza simdi bos yapma. y
vizyonsuz güzel kardeşim seni 😂😂😂
dur olmadi. dezanformasyon uyguladi site 😂
VIZYONSUZ PEZEEVNK SENI 🖕
Bir çok yemeğini yedim güzel olanları da var iğrenç olanları da
Bunlar iştah arttırır kilo aldırır aman aman
Acılı seviyorlar aşırı onlar :D Denedim güzeldi bazıları.
Hayır, yemedim. Ayrıca, Uzakdoğu mutfağı da pek damak tadıma hitap etmiyor. Ne varsa Türk mutfağında var. 😊
Evett, denemek istiyorum. :/
Evet bende izliyorum. Temizler bide üretimleri baya steril
Hayır asla. Kore mutfağı benim için bir vahşet örneği
Böcek yiyen bir toplum, yemeklerini tercih etmem.
Şahsen tavuklu pilavı tercih ederim, bana hiç iştah açıcı gelmiyorlar.
Senin narin ellerinle yaptığın yemeklerin bence daha lezzetlidir 😊
Koreye cok gitmek isterim oraya gitsem bocek bile tadardim.
istemem kanser edicek şeyler genelde
İtalyanlarınki daha dikkat çekici
Pis bi şey değilse olurrr
Neden olmasın çiğ olmayan bişiyse denerim
Görüntü güzel denemek isterdim
Bı corn dog var
Elmalı turtaları güzel oluyor
Hayır yanından bile geçmek istemem.
Evet YouTube'dan takip ediyorum çoğu zaman
dünya mutfağından hiç bir yemeği tatmadım
Yok istemem, korkarım kore yemeklerinden😱
Tr sokak lezzetleriyle yetinmek güzel