Yeme & İçme Ben bunu hayatta yemem dediğiniz ne var? bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 1- İşkembe ve türevleri (sakatat falan)2- her şey güzel olacak yalanı3- KaraLahana Ben bunu hayatta yemem dediğiniz ne var? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. işkembe yemem. 0 0 Yorumla
humantoilet Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Arkadaş Meksika'da birayla kızarmış çekirge yedi. Ben yiyemedim. 0 0 Yorumla
kerem092 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl sakatat asla yiyemiyorum kokusu bile midemi bulandırmaya yetiyor. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ispanak Mantar Kelle paça İşkembe 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Şırdan Beyin 1 0 Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 45% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 579 cevap paylaştı. Ciğer ve 2 numara 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
işkembe yemem.
Arkadaş Meksika'da birayla kızarmış çekirge yedi. Ben yiyemedim.
sakatat asla yiyemiyorum kokusu bile midemi bulandırmaya yetiyor.
Ispanak Mantar Kelle paça İşkembe
Şırdan
Beyin
İşkembe
sakatat
Ciğer ve 2 numara