Pide denince bana en iyi en lezzetli ve en elit gelen pide Bafra pidesidir, siz hangi yörenin pidesini tercih ediyor ve size daha elit hissettiriyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Pide denince bana en iyi en lezzetli ve en elit gelen pide Bafra pidesidir, siz hangi yörenin pidesini tercih ediyor ve size daha elit hissettiriyor?
Benim yengem Urfa'da yapıyor küçük lahmacun yapıyorlar mesela küçük Demir de yani normal lahmacun yapıyorlar onların tarifleri acıları falan farklı güzel oluyor Bir de tabii Konya'nın etli ekmeği
Samsun- Bafra pidesi ve Piraziz'de cinar et pide var karadeniz sahil yolunda yemeyen varsa mutlaka denesin. Her ikisini de yerinde yedim defalarca baska bir yerde o lezzetleri yakalayamadim.
Sarıyer karafirin deneyin birde
Notumu aldim. Tesekkur ederim.
Gurme bile m önerdiyse bizim buranın Meşhur Pide restoranındaki kıymalı tereyağlı pideyi Ordu. Sivas'taki etli ekmek (etli pide) de güzel. Bafra Pidesi bana pek hitap etmiyor.
Cevap
8Cevap
Bafra sınırları dahilindeki pide fırınlarının yarısının rahatlıkla girebileceği listedir. Zira pide Bafrada yenir.
Adana pidesi
Eskiden Ankara 'da sampi pide vardı mükemmel yaparlardı. Kapandı ya da el değiştirdiyse bilmiyorum ama eskiden müthişti.
Elit pide yemedim hiç. Nasıl oluyor shshdjdj
Kıymalı bu asjdkhlghlfk
Güneydeki her yer. Osmaniye adana Antep Maraş Hatay Urfa. Hepsi birbirinden mükemmel şehirler.
🤔🤔urfa pidesi 🤔🤔
Samsun pidesi
Yapan ustanın maharetine makzemelerinin kelitesine ve odun ateşinde pismesiyle güzel olur bi pide
Samsun.
Ama hayvan cesedi yemeni tavsiye etmem.
Neydek 🤔 ne yiyek 🙄
Kendi memeleketim dışında yiyemiyorum.. Ordu/ meşhur pide
Samsun pidesi bence
Samsun, u tek gecerim.
Samsun Bafra pidesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?