Yeme & İçme Okula/İşe gitmeden önce dışarıda mı kahvaltı yapıyorsunuz evde mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Okula/İşe gitmeden önce dışarıda mı kahvaltı yapıyorsunuz evde mi? Okula/İşe gitmeden önce dışarıda mı kahvaltı yapıyorsunuz evde mi? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Genelde dışarıda 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç bir dönem okula veya işe giderken kahvaltı yapmadan evden çıkmadım.. Yanlız uzun bir yola çıkarsam kayvaltiyi yolda yaparım.. 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evde yapmak çok daha mantıklı ama kim uğraşacak 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kim ugrasacam ki? Eee nerde yapıyorsun o zaman dışarıda Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl İşe okula gitmeyip kahvaltı yapmayı tercih ediyorum 😌 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Aaa iş yok mu yad okul? Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Genelde evde kahvaltı yapıyorum. Bunu zaten sağlık amaçlı yapıyorum. Dışarıda çok nadir yerim. Eğer geç kalkmışsam bir de yorgunsam o gün evde yapmam. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pazar brunchları hariç evde yapmayı seviyorum kahvaltıyı… çok erken yiyemesem de evde atıştırır çıkarım.. istisnalar hariç… 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Kahvaltı yapmadan evden çıkmam 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 450 cevap paylaştı. Kahvaltı evde öğle yemeği dışarıda 1 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. O tabağı görünce kahvaltıdan soğudum. 1 0 Yorumla
Lúthien89 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl hiçbir yerde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
1dolar1ytl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kahvaltı yapmıyorum kahveyle geçiştiriyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aaa neden Yorumla 1dolar1ytl +1 yıl Vaktim yok Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kahvaltı yapmam pek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl AA neden ki Yorumla seyda028 +1 yıl Bilmem yapmiyrm Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yapmıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Sabahları iştahım olmuyo, öyle büyüdüm Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evde yaparım 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Genelde dışarıda
Hiç bir dönem okula veya işe giderken kahvaltı yapmadan evden çıkmadım.. Yanlız uzun bir yola çıkarsam kayvaltiyi yolda yaparım..
Evde yapmak çok daha mantıklı ama kim uğraşacak
Kim ugrasacam ki? Eee nerde yapıyorsun o zaman dışarıda
İşe okula gitmeyip kahvaltı yapmayı tercih ediyorum 😌
Aaa iş yok mu yad okul?
Genelde evde kahvaltı yapıyorum. Bunu zaten sağlık amaçlı yapıyorum. Dışarıda çok nadir yerim. Eğer geç kalkmışsam bir de yorgunsam o gün evde yapmam.
Pazar brunchları hariç evde yapmayı seviyorum kahvaltıyı… çok erken yiyemesem de evde atıştırır çıkarım.. istisnalar hariç…
Evde yaparım
Kahvaltı yapmadan evden çıkmam
Daima evde kahvaltı ederim.
Kahvaltı evde öğle yemeği dışarıda
Evde , çünkü işim evde
Evde kahvaltı yapmıyorum
O tabağı görünce kahvaltıdan soğudum.
hiçbir yerde
Neden ki
Kahvaltı yapmıyorum kahveyle geçiştiriyorum
Aaa neden
Vaktim yok