Yeme & İçme Yemek Yapmayı mı Yoksa Yemeyi Mi Tercih Ederdiniz? BuseAkcannn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor TABİKİ YERİMMM :D ELİM HAMARATTIR BEN YAPARIM :) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yemek Yapmayı mı Yoksa Yemeyi Mi Tercih Ederdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Her ikiside hoşuma gider gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yemek yemek 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Hem yaparım. Hem yerim ama pek yemek yapamam sallamasyon birşeyler yaparım 0 0 Yorumla
Hukukçu-06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Hem yaparım hem yerim lezzet avcısıyım diyebilirim 0 0 Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yemek yaparken daha çok eğleniyorum. 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kendi yaptığım yemeği yemek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her ikiside hoşuma gider gadası
Yemek yemek
Hem yaparım. Hem yerim ama pek yemek yapamam sallamasyon birşeyler yaparım
Hem yaparım hem yerim lezzet avcısıyım diyebilirim
Yemek yaparken daha çok eğleniyorum.
ikisinde başarılıyım :D
Yemek daha iyi yaa :D
Kendi yaptığım yemeği yemek.
Yemeyi 😋