Yeme & İçme Elmalı kurabiye sever misiniz? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bugün de elmalı kurabiye yaptım ama pertim 😅 3 saate anca bitri 🙄 İlk kez yaptım Güncellemeler+1 yıl Kabartma tozu katmayı unuttum 😅 Elmalı kurabiye sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Evet çok severim ben de yapıcsm bir ara inşallah shsjs 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl güzel görünüyorbende çok iyi yaparım bunuiç harcını bol bol koyaydın 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ya bn ilk defa yaptım ve 3 saat sürmüş 🤣 ayrıca kabartma tozu atmamisim Yorumla KremalıKraker +1 yıl ilk defa yapmanın vermiş olduğu acemilik bu bişey olmaz zaten çok az miktarda kabartma tozu koyuluyorve çok güzel görünüyor elinize sağlık Yorumla
Beşiktaşşşşşşşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Elmanın kendisini sevmeme rağmen onunla yapılan yiyecekleri sevmiyorum 0 0 Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Çok güzel görünüyo tadı o kadar güzel olmaz ilk kez olduğu için 0 0 Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor seni alan yaşadı kız 0 0 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl En sevdiğim kurabiyedir kendileri. Sana afiyet olsun 🤗 0 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Bir tabak ver çabuk vay içiyorum yanında çok iyi gider 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl elmalar iyi saklanamamış notum 3 0 3 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Sen saklada görelim Yorumla ElCuco +1 yıl 15 sene pastacılık yaptım, kolumu kesip, gözlerimi kör etsen ayağımla bundan daha iyi hamur açarım Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Canım kendim diyorsun 15 sene pastacilik yaptım diye bn ilk kez yapmışım Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevmem çok yağlı ve şekerli bayıyor beni 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Ellerine sağlık hanım efendi 😊 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl evet severimgeçen hafta yapmıştı kızkardeşim:) 0 0 Yorumla
İlgilizamir Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Severim çok tatlı duruyor ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. En sevdiğim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet çok severim ben de yapıcsm bir ara inşallah shsjs
güzel görünüyor
bende çok iyi yaparım bunu
iç harcını bol bol koyaydın
Ya bn ilk defa yaptım ve 3 saat sürmüş 🤣 ayrıca kabartma tozu atmamisim
ilk defa yapmanın vermiş olduğu acemilik bu bişey olmaz zaten çok az miktarda kabartma tozu koyuluyor
ve çok güzel görünüyor elinize sağlık
Elmanın kendisini sevmeme rağmen onunla yapılan yiyecekleri sevmiyorum
Çok güzel görünüyo tadı o kadar güzel olmaz ilk kez olduğu için
Eline emeğine sağlık çok güzel görünüyor seni alan yaşadı kız
En sevdiğim kurabiyedir kendileri. Sana afiyet olsun 🤗
Bir tabak ver çabuk vay içiyorum yanında çok iyi gider
elmalar iyi saklanamamış notum 3
Sen saklada görelim
15 sene pastacılık yaptım, kolumu kesip, gözlerimi kör etsen ayağımla bundan daha iyi hamur açarım
Canım kendim diyorsun 15 sene pastacilik yaptım diye bn ilk kez yapmışım
Sevmem çok yağlı ve şekerli bayıyor beni
Ellerine sağlık hanım efendi 😊
evet severim
geçen hafta yapmıştı kızkardeşim:)
Offf yapılır mı bu vicdansız
Severim çok tatlı duruyor ellerine sağlık
Bayılırım
Severim
Severim
Evet severimms
En sevdiğim