Limonlu su yaptım tansiyon düşürmek için çoookkkk... Ama olmaz yani limonata başka bir şey.. Limonu rendelersin, içini de şeker yatırır bi gece bekletirsin. Ertesi gün kevgirden geçirirsin. Sonra su ile birleştirip harikalar diyarında gezersin. Limonata budur. Aksi, limonlu sudur
Limonu iyice yıkayıp dondurucuya koyar donmasını beklersin. Donduktan sonra sadece kabuklarını rendelersin. o beyaz lifler ve çekirdekler limonata tadının hassasiyetini bozar. Şeker kullanmak zorunda değilsin. Ama zencefil, nane kullanılabilir. sonra liflerinden ve çekirdeklerinden ayrılmış limon ile kabuklarını ezersin. ezerken hafif suda özünü çıkartırsın. Oranına bağlı olarak özünü çıkartıp suyla karıştırıp buzdolabında bekletirsin. akabinde nane ve zencefil dediğim gibi olabilir
Ne sorumluluğundan kaçıyorum yahu? Tarifi verdim işte.. Rendele kabuğu, içini de doğra, şekere yatır. Ertesi gün elinle avkala ve kevgirden geçir. Sonra soğuk su ile birleştir. Zor değil. Ama ne lezzet... Miiss
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Tatlı olsun.
tatlı sevmiyorum ama güzel şekersiz bir limontaya hayır demem
Limonata şekersiz olmazzz limonlu su olur o😐
yanılıyorsun. sen daha limonata içmemişsin.
Limonlu su yaptım tansiyon düşürmek için çoookkkk... Ama olmaz yani limonata başka bir şey.. Limonu rendelersin, içini de şeker yatırır bi gece bekletirsin. Ertesi gün kevgirden geçirirsin. Sonra su ile birleştirip harikalar diyarında gezersin. Limonata budur. Aksi, limonlu sudur
Madem öyle,
Limonu iyice yıkayıp dondurucuya koyar donmasını beklersin. Donduktan sonra sadece kabuklarını rendelersin. o beyaz lifler ve çekirdekler limonata tadının hassasiyetini bozar. Şeker kullanmak zorunda değilsin. Ama zencefil, nane kullanılabilir. sonra liflerinden ve çekirdeklerinden ayrılmış limon ile kabuklarını ezersin. ezerken hafif suda özünü çıkartırsın. Oranına bağlı olarak özünü çıkartıp suyla karıştırıp buzdolabında bekletirsin. akabinde nane ve zencefil dediğim gibi olabilir
Dondurucu işine girdim. Taze sinin ve şekerlisinin yerini tutmaz. Bu konuda seninle anlaşamayacağız. Lütfen bu bahsi kapatalım. 🤭
Tercih meselesi. limonun taze dondurulmuşuda güzel oluyor. tavsiye ederim. tercih senin. şeker zararlıdır hem.
Ben sürekli limonata içmiyorum. Ama içtiğimde de tam tekmil içerim. Her şey olması gerektiği gibi olacak bana göre.
"herşeyin olması gerektiği gibi" tat tarifini merak ettim. Sorumluluktan kaçan.
Ne sorumluluğundan kaçıyorum yahu? Tarifi verdim işte.. Rendele kabuğu, içini de doğra, şekere yatır. Ertesi gün elinle avkala ve kevgirden geçir. Sonra soğuk su ile birleştir. Zor değil. Ama ne lezzet... Miiss
pekii
tatlıcıyım. aç hissettiğim an, ilk tatlılar geçer gözümün önünden ve çoğu zaman dayanamayacağım bir tatlı varsa, açken yerim ben onu :D
Bu üçünden seçersem ekşiciyim, aslında tüm yiyeceklerin kendi tatlarını seviyorum.
Acıyı, ekşiyi severim lakin tatlıya bağımlıyım sanki. 🙂
Tatlıyı severim ancak sağlığımı düşündüğüm zaman tatlıdan uzaklaşırım.
Acı favorim..
tatlı gelir sonrasında ekşi ile pek aram yok ne yalan söylim
3 ü icinden tatli olani alirdim ama tuzlucuyum ☺️
Tuzluyu eklemeyi unutmuşum. Aklım ekşide
😂😂😂 Düşünme düşünme
Turşularım yakında olur... Kıtır kıtır
Hmmm misss 😋 Gonder banada 😁😁
Hıımmm tabiii kiii
Vihuu ☺️☺️
Bunlardan tatlı, bir de tuzlu
Ekşi
Ekşi sevmem diğer ikisi lütfen