Yeme & İçme İncir reçeli sever misiniz? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Pek yemezdim ama bugün denedim cok güzel oluyormuş 😍En sevdiğiniz reçel nedir? İncir reçeli sever misiniz? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Evet çok severim en sevdiğim reçellerden biridir.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Evet seviyorum 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl İncir sevmiyorum reçelini de sevmem sanırım 1 3 Yorumla Rosse_ +1 yıl Ön yargılı olmamak lazım güzel oluyor Yorumla _Elyise +1 yıl 🤔 hmm bak orada haklısın belki denerim 😄 Yorumla Rosse_ +1 yıl Dene tabii😅 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Incir'e alerjim vardi. En sevmedigim meyve maalesef:/ gul ve ahududu receli severim. 1 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İncirin meyvesine de reçeline de bayılıyorum ama olmazsa olmazım kayısı reçeli tabi ki 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 526 cevap paylaştı. Gül reçelini çok sevdiğim için onu tüketirim. Tadım yapmadığım için bir şey diyemem. Ama seveni çok 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Güzel olur. Kurusunu ve normalini dah açok severim. 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. İncir severim de reçelini yemedim ben şeftali marmelatını çok severim. 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Gül ve vişne reçelin üstüne tanımam. 😏 2 2 Yorumla Rosse_ +1 yıl Vişneyi bende severim😄 Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Yapayım sana sjsjsjsh Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevmem ama çileğe bayılırm 1 1 Yorumla Rosse_ +1 yıl Bendee🍓😌 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sevmem ki ahududu ya da kiraz olacak 1 1 Yorumla Rosse_ +1 yıl Ahududu da cok güzel olur evet Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçinde fındık, ceviz olursa bayılırım 1 3 Yorumla Rosse_ +1 yıl Öyle de denemeli aslında cok yakışır Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Bir gün denerseniz, bizimle paylaşırsınız. Yorumla Rosse_ +1 yıl Olur elbette 😌 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Severim güzel olur 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 851 cevap paylaştı. Yeşil incirden yapılanı seviyorum 1 0 Yorumla
dincbeyer Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Çok severim var mı ki fazla 1 1 Yorumla dincbeyer +1 yıl Olsada yesek Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 519 cevap paylaştı. Napacan, reçel mi yapacan bize :D 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. kahvaltı sofrasında varsa severim 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Seviyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evet çok severim en sevdiğim reçellerden biridir.❤️
Evet seviyorum
İncir sevmiyorum reçelini de sevmem sanırım
Ön yargılı olmamak lazım güzel oluyor
🤔 hmm bak orada haklısın belki denerim 😄
Dene tabii😅
Incir'e alerjim vardi. En sevmedigim meyve maalesef:/ gul ve ahududu receli severim.
İncirin meyvesine de reçeline de bayılıyorum ama olmazsa olmazım kayısı reçeli tabi ki
Gül reçelini çok sevdiğim için onu tüketirim. Tadım yapmadığım için bir şey diyemem. Ama seveni çok
Güzel olur. Kurusunu ve normalini dah açok severim.
İncir severim de reçelini yemedim ben şeftali marmelatını çok severim.
kafkas olması şartıyla incir reçeli muhteşemdir.
Gül ve vişne reçelin üstüne tanımam. 😏
Vişneyi bende severim😄
Yapayım sana sjsjsjsh
Sevmem ama çileğe bayılırm
Bendee🍓😌
Sevmem ki ahududu ya da kiraz olacak
Ahududu da cok güzel olur evet
İçinde fındık, ceviz olursa bayılırım
Öyle de denemeli aslında cok yakışır
Bir gün denerseniz, bizimle paylaşırsınız.
Olur elbette 😌
çook seviyorum
Severim güzel olur
Yeşil incirden yapılanı seviyorum
Çok severim var mı ki fazla
Olsada yesek
Eskiden yerdim zorla 😅
Napacan, reçel mi yapacan bize :D
kahvaltı sofrasında varsa severim
Evet bayılırım
Vişne
Severim.