Yeme & İçme Yemeğim nasıl olmuş, orijinaline benzemiş mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Benim yaptığım Netten aldığım tarifMalzemem eksikti yalnız ilk denemem nasıl benzedi mi? Yemeğim nasıl olmuş, orijinaline benzemiş mi? Cevapla Orijinal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Orijinalinde biraz daha ince kesmişler onun dışında başarılı tadı nasıldı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Afiyet olsuun Yorumla
cengaver115 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yemeği çok güzel çok estetik duruyor güzel yapmışsın ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Beyyza66 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Iyi gozukuyor ama onlarin ki daha fazla kizarik 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 331 cevap paylaştı. Benzedi de... Yemeğe değil! 0 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Görselde sos var sende çok hafif kalmış galiba. 0 0 Yorumla
yalnızkurt1907fb Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yaş kaç ki 18 20 sen bence genede büyük başarı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Orijinalinde biraz daha ince kesmişler onun dışında başarılı tadı nasıldı?
Güzel
Afiyet olsuun
Yemeği çok güzel çok estetik duruyor güzel yapmışsın ellerine sağlık
Yemek yapmasan mı acaba dışarıdan söyleriz? :D
miğdem kalktı kusura bakma ama umarım güzeldir
Iyi gozukuyor ama onlarin ki daha fazla kizarik
Benzedi de... Yemeğe değil!
Bi tık daha pisirtmelisin sanki
Başarılı
Görselde sos var sende çok hafif kalmış galiba.
Güzel olmuş ellerine sağlık 🤗
Canım çekti😑
Yaş kaç ki 18 20 sen bence genede büyük başarı