Yeme & İçme Ruh Haline Göre Hangi Çayı İçmelisin? abk0kba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sinirliysen: Portakal, LimonYorgunsan: Yeşil Çay Huzursuzsan: Vişne Çayı Stresliysen: Papatya Çayı Uykusuzsan: Lavanta Çayı Duygusal Boşluktaysan: Nane Çayı Güncellemeler+1 yıl Adet iken de, Ahududu Yaprağı Çayı tüketebilirsiniz ☕️ 🍵 Ruh Haline Göre Hangi Çayı İçmelisin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Papatya çayı 1 0 Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aa geçen nane çayı içmiştim, kendi kendimin ilacı olmuşum yine bilmedenama ben bi ortaya karışık aliyim çeşit olur 1 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hepsi var bende ne içeyim :D 1 1 Yorumla abk0kba +1 yıl Lavantali iç kökten çözüm jsksjsks Yorumla
İrşii Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Ortaya karışık içmem gerekiyor 0 1 Yorumla abk0kba +1 yıl Lavanta iç lavanta kdkdjs Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni hiç Bi çay kesmez 0 1 Yorumla abk0kba +1 yıl Denemekten zarar gelmez :) Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 393 cevap paylaştı. nane cayi 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. yeşil çay 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Papatya çayı
Aa geçen nane çayı içmiştim, kendi kendimin ilacı olmuşum yine bilmeden
ama ben bi ortaya karışık aliyim çeşit olur
Hepsi var bende ne içeyim :D
Lavantali iç kökten çözüm jsksjsks
Ortaya karışık içmem gerekiyor
Lavanta iç lavanta kdkdjs
sıyah cay candır xd :)
Beni hiç Bi çay kesmez