Yeme & İçme Sizce pilav kaşıkla mı yenir yoksa çatalla mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce pilav kaşıkla mı yenir yoksa çatalla mı? kaşık çatal Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncelleme 1 Sizce pilav kaşıkla mı yenir yoksa çatalla mı? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Çatal ile yiyorum 1 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Soruyu okuyunca kafada dönen replik; 1 3 Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Sen yazmasan ben yazıcaktım 😂 Yorumla SimonRiley +1 yıl @Rich_Sanchezs yaz double güleriz Yorumla Aygun67 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Birazdan dönenin kaşığı kırılsın demişler o yüzden kaşıkla 1 1 Yorumla Deepsiz +1 yıl Birazdan ne Ya klavye hatası “pilavdan” olacaktı Yorumla
BJK19BJK03 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 77% +1 yıl Genelde çatal tercih edilir kaşıkta olsa fark etme çok 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl ar4plar görmemiş bedeviler elle biz gerçek gurmeler çatalla 😕 1 0 Yorumla
Aygun67 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Eliminen dayı, eliminen! (Her ikisiylede yenir bu arada) 1 0 Yorumla
PAŞAcanPAŞAm Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Çatal yermiyor kaşığı dibine vuracaksın dolu dolu alıp yiyeceksin 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Elle yemediğimiz sürece araplar gibi sorun yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Emel annemiz der ki; önce adabı muaşeret ona sormak bir mukabele yerinde olacaktır. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bazen kaşıkla yerim bazen çatalla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çatal ile yiyorum
Soruyu okuyunca kafada dönen replik;
Sen yazmasan ben yazıcaktım 😂
@Rich_Sanchezs yaz double güleriz
😂😂
Birazdan dönenin kaşığı kırılsın demişler o yüzden kaşıkla
Birazdan ne Ya klavye hatası “pilavdan” olacaktı
Genelde çatal tercih edilir kaşıkta olsa fark etme çok
ar4plar görmemiş bedeviler elle biz gerçek gurmeler çatalla 😕
Çatalla da, kaşıkla da yiyen ben.
Pilav kaşıkla yenir ya 😋
Eliminen dayı, eliminen! (Her ikisiylede yenir bu arada)
Çatal yermiyor kaşığı dibine vuracaksın dolu dolu alıp yiyeceksin
Karışık yerim.
Çatalla yenmesi gerekiyor
Elle yemediğimiz sürece araplar gibi sorun yok.
eliminen diyecektim kii biri yazmış :D
Emel annemiz der ki; önce adabı muaşeret ona sormak bir mukabele yerinde olacaktır.
bazen kaşıkla yerim bazen çatalla
Kasikla yerim bn
Kaşıkla yenir
Ben çatalla yerim
Gaşıklan
Pilavdan dönen kaşığı kırılsın demişler.