Yeme & İçme Salep mi, yoksa boza mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor Salep mi, boza mı desem hangisini seçersin? Güncellemeler+1 yıl 🌸 Salep mi, yoksa boza mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Salep severim 1 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl boza içmedim hiç. galiba içmem de. salepi tek geçerim. 1 0 Yorumla
panther22 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Boza daha sağlıklı tadını da beğeniyorum. 2 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Vozayı hüç içmedim onun için salep 1 1 Yorumla theastro +1 yıl Bozayı* Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Boza içmedim ama salep sevmem 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Salep tercihimdir.. 1 0 Yorumla
Zeynepandcookie Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Salep hiç tatmadigim İçin boza diyorum 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Boza hic icmedim. Salep bu yuzden. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. Boza sevemedim bir türlü.. Salep candır. 0 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 642 cevap paylaştı. Salep🫶🏻 1 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. İkisi de değil, 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Salep tek gecerim 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Saldp 0 0 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Salep 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Salep 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Salep 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Salep severim
boza içmedim hiç. galiba içmem de. salepi tek geçerim.
Boza daha sağlıklı tadını da beğeniyorum.
İkisini de içmem
Vozayı hüç içmedim onun için salep
Bozayı*
Boza içmedim ama salep sevmem
Salep tercihimdir..
Bence bol tarçınlı salep 😋
Salep hiç tatmadigim İçin boza diyorum
Boza hic icmedim. Salep bu yuzden.
Yerine göre ama daha çok salep gibi ya
Tabikiside salep hemde bol tarçınlı
Bozaq
Boza sevemedim bir türlü.. Salep candır.
Boza tabiiki
Boza sevmem salepp
Tabi ki Salep
Salep
Kesinlikle boza
Salep🫶🏻
Salep
İkisi de olur.
Salep😍.
Boza
Salep ❤
Salep daha hojtur