KYK sabahından günaydın! KYK kahvaltısıyla yenice yüzleştim. Okul günleri sabah erkenden telaşla hazırlanan anne kahvaltısına ihtiyacımız var. Annemi istiyorum 😭
Sizin kahvaltınızda neler var bugün? Benimki kadar zengin mi?
KYK'ya yeni yerleştim, yurdun kahvaltısının zenginliğine ne diyorsunuz?
Benim zamanımda, 2014-2017 de devlet yurtları harikaydı. Dolar 2-3 tl idi ve destek yetiyordu. Cebimizden en fazla ;2-3 tl çıkıyordu. Kötü zamanlara denk geldiniz ve akp kazandıkça böyle olmaya devam edecek. Zira maliyetler yüksek, akp size ödemek ayırmak istemiyor ve böylece de sabit menü yemek zorunda kalıyorsunuz. Yapacak bir şey yok. Mansur Yavaş Aday yapılmaz ise, Ümit Özdağ 'ya oyu verin ; sizin sorunlarınızı çözsün
Konu İLE alakalı değim ama Şimdi maalesef kızlar İnstagram da seyma subaşı Şevval Şahin dilan Polat Aslıhan doğanın kuş sütü eksik olmayan kahvaltı masalarını görünce yadırgıyor ister istemez tabikide cok şey eksik kahvaltı da ama sıkıntı büyük maalesef
1 tl ile Döner Ayran dediğim günleri hatırlıyorum Çanakkale de 2008 yılında 😊 KYK da kahvaltı çıkıyordu bir kuş sütü eksikti, Kampüse giderdik OSEM de yemek çıkardı bayılırdım 3,75 tl verirdik doyana kadar yerdik. Ne güzeldi yaa...
Valla bedava olduğu için KYK başımı sokacak bir yer olması bile mutlu ederdi beni. Ev desen kiralar kaç bin TL , özel yurt desen kimsenin pek imkanı yok. En azından yurt bedava ve harcligin varsa onu yiyeceğe harcarsin