Yeme & İçme Gül böreği mi seversiniz, milföy böreği mi? coffeelover9 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gül Böreği vs Milföy Böreği? Gül Böreği Milföy Böreği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gül böreği mi seversiniz, milföy böreği mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Gül Böreği 0 1 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli
DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Vicdansizlik ama bu... Canım çekti... Milföy böreği daha güzel ya... Çıtır çıtır 0 1 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Hamur işi pek tüketmiyorum ama gül böreğini tercih ederim. 0 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli Yorumla kimleraldı +1 yıl Kıyma hariç neli olduğu fark etmez Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. milföy resmen tadınlık hevesim kursağımda kalıyor ((: 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. İkisinide çok severim 0 1 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli borek Yorumla
sarısusam Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ama böyle görseller koymayın yha açlığım kabarıyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hiç fark etmez. Dişim kessin yeter 0 0 Yorumla
blacknightttt Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Milföy🔥 0 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli Yorumla blacknightttt +1 yıl Patatesli hamur işlerine bayılıyorum😁. -Patatesli Yorumla
_p0nCh1k Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Milföy benceeeeeee 🥶 0 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli Yorumla _p0nCh1k +1 yıl Farketmez sade bile olur ya Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Milföy 0 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Kat kat severim Yorumla
İSGB20 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gül böreği 0 2 Yorumla coffeelover9 +1 yıl Neli Yorumla İSGB20 +1 yıl Peynir ıspanak 😁😁 Yorumla
Jaqu-Oo Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 588 cevap paylaştı. Milföy hiç sevmem 😐 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gül Böreği
Neli
Vicdansizlik ama bu... Canım çekti... Milföy böreği daha güzel ya... Çıtır çıtır
Neli
Hamur işi pek tüketmiyorum ama gül böreğini tercih ederim.
Neli
Kıyma hariç neli olduğu fark etmez
Hiçbirini tatmadım en iyisi karaköy böreği pateslisi çoksel
milföy resmen tadınlık hevesim kursağımda kalıyor ((:
İkisinide çok severim
Neli borek
Ama böyle görseller koymayın yha açlığım kabarıyor
Hiç fark etmez. Dişim kessin yeter
Gül böreği kıymalı ise her türlü 😀
Milföy🔥
Neli
Patatesli hamur işlerine bayılıyorum😁. -Patatesli