Markası yok. Kayseri'de yerli bir kasaptan almış. Sence pahalı diye güveneyim mi? Yoksa "Yok ben almayayım." moduna mı gireyim? 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkasap sucuğuna da koruyucu madde olan sodyum nitrat'ı katıyorlar. kanserojen madde bu zaten. ve kasaplar bunu ne oranda katıyor takip edilemez. eğer gerçekten güvendiğin bir kasap değilse market sucuğu daha iyi bence. denetleniyorlar ve belli standartları var.
12 Yorumla
Soran+1 yılUyyy bildiğim iyi oldu. 😷
- +1 yıl
Nitrat vakumlu paketlerde olan et ürünlerine konuyor
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVallaha markalar bile bazen hile yapıyor nestlenin üst düzey yöneticisi dayanamamış açıklamış ne derse beğenirsin ürünlerimiz berbat ve sağlıksız bre domuz ne diye satıyonuz madem onları baya zehir satıyorlarmış yazık ya bi de çıkıp herkesin gözünün içine baka baka söylüyor ya yuh yani 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten fabrikasyon ürünlerinin çoğu güvenilmez, bu bilindik bir şeydi. 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayseri'de iyi sucuğun kilosu 180-250 lira arasıdır.
Kilosu 900 lira ise, babanız kazıklanmış, 900 liraya bırakın sucuğu, pastırmayı bile kilo kilo alırsınız. İyi pastırma şu an 350-450 bandında kilosu Kayseri'de.
021 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir kilo almamış. 😬
Soran+1 yıl3 kiloya yakın almış.
Cevap sahibi+1 yıl3 kilo için dahi fahiş bir fiyat o.
Kasap sucuğu, markasız, biz şu an 150'ye yaptırıyoruz.
Soran+1 yılBabam kazıklanmayı sever. 😂
Cevap sahibi+1 yılAa soru eskiymiş ben de eig seçildim.
Ya hakkınızı helal edin, incitmedim inşaAllah kazıklandı diyerek...
Seçim için de teşekkür ederim.
Soran+1 yıl😂😂
Kalbin çok temiz, gizlensen de belli ediyorsun.
Cevap sahibi+1 yılŞu huyumdan kurtulamıyorum.
Vallahi incitttim sandım :)) Tekrar kusura bakmayın.
Soran+1 yılHangi huy o? 😂
Cevap sahibi+1 yılNe olduğumu saklayamama huyunu.
Değinmeyebilirdim incitip incitmediğime.
Soran+1 yılBu durum seni mutsuz ediyor mu peki?
Cevap sahibi+1 yılBilakis, bu bir meziyettir. Ama bu meziyet beni mahçup ediyor. Birisi fark edince ve hatta az evvelki gibi söyleyince çok utanıyorum.
Soran+1 yıl70'lerde yaşamış bir kitapla konuşuyor gibiyim. :'( Çok mutlu oldum şu an.
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah...
Bir fakülteden arkadaş, '' bu nedir ya hu, 70'lerin İstanbul'u buraya gelmiş sanki '' demişti, çok duygulandım, o öyle demişti ve şimdi hatırlamış oldum maziyi. Arada duyuyorum bunu ama bu da çok mahçup ediyor beni.
Siz güzel bakmışsınız, çok teşekkür ederim.
Soran+1 yılSitede görüşlere böyle mi yazıyorsun? Lütfen böyle yaz da bulunca okuyup sevineyim.
Cevap sahibi+1 yılYani böyleyimdir ben hep...
Çok uzun yıllardır hem de.
Soran+1 yılYeme&İçme bölümünde aradım da bulamadım. 😏
Cevap sahibi+1 yılPek ilgim yoktur belki o bölümle :))
Soran+1 yılMümkün değiiiil. 670 görüş paylaşmışsın. 😌
Soran+1 yılGünaydın. 😌
Cevap sahibi+1 yılBu güncelleme hiç iyi olmadı :))
Hayırlı sabahlar.
Soran+1 yılhe he he 😬 bulsam ne olur ki çaktırmam 😂
+1 yılGüvenilir kasaplardaki sucuklar markettekilere göre kat kat daha lezzetli ve sağlıklı
133 Yorumla
Soran+1 yılNickin harika görünüyor.
- +1 yıl
Kürtçe biliyor musun?
Soran+1 yılYok hoşuma gitti.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Anlamı modern bilimci demek Kürtçe ☺️
Soran+1 yılAnlamı da güzelmiş. 🧡
- +1 yıl
Normalde sadece benim harika göründüğümü söyleyenler olmuştu. İlk defa nickim için böyle düşünen biri çıktı 🤭
Soran+1 yılUyyy insanlarımız görsele önem veriyor. 😬😂
- +1 yıl
Önemsiz mi yani?
Soran+1 yılÖnemsiz değil. Ama böyle bir ortamda ilk olarak o dikkat çekiyorsa sıkıntı. Bence böyle ortamlarda görüntüden önce cümleler geliyor. Sonrası görünüş.
- +1 yıl
Herkes başka mesafeden bakıyor. Kimisi uzaktan kimisi yakından. Kimisi bakıp geçiyor kimisi uzun uzun inceliyor 😅😅
- +1 yıl
Herkes çeşit çeşit yani
Soran+1 yılGözlerden kaynaklanıyordur o. 😂
- +1 yıl
Ben masumum ama ☺️☺️
Soran+1 yılFark ettim. 🧡
- +1 yıl
O kötü kızlar çok değişik bakıyorsun yiyecekmis gibi bakıyorsun diyordu
Soran+1 yılZeki bir bakışın var aslında.
- +1 yıl
Başak burcu musun sen de
Soran+1 yılHayııırr. Başaklar zeki olur ama.
- +1 yıl
Diğer kızlardan farklı düşünüyorsun farklı bakıyorsun ama. Bayağı dikkatimi çekti. Senin sırrın ne
Soran+1 yılÇekici bir auraya sahip olmak sanırım. Vücudumu dinlersen, neye ihtiyacı olduğunu anlarsın. Ben de kendimi dinliyorum. Ruhumu da duyuyorum. Bomboş bakışları olan biri değilim.
Günaydın. 🧡
Soran+1 yılOopss yanlış anlaşılmaya mahal verecek bir kelime yanlışı yaptım. vücudunu*
- +1 yıl
Ben hiçbir şey duymuyorum. Ne ruhumdan ses var ne de vicdanimdan
Günaydın 💚 - +1 yıl
Kaçtın mı
Soran+1 yıl1 gün önceki bildirimi açmış ama okumamışım. 😶
Herkes duyacak diye bir şey yok. Belki sen de seni başka türlü tanıyorsundur. 😌
Kaçmadım.- +1 yıl
Ben depresyondayim
Soran+1 yılBen de kötüyüm ah yaa. Ne oldu anlatsana. 😶
- +1 yıl
Burdan uzun uzun anlatılmaz o yüzden kısaca anlatayım. Yaşım 31 oldu, 2 yıldır mezunum nereye gitsem iş bulamadim kimse iş vermedi çünkü herkes 3 5 yıl deneyimli istiyor, hayattan umudum ve beklentim yok, bir gelecegim yok, evlenip yuva kuramayacagim, zaten artık böyle bir umudum da kalmadı umutsuzluktan ötürü isteğim de. Yıllardır kimseyi sevmedim bu saatten sonra seveceğim de yok. Böyle işte
Soran+1 yılSevmek de çalışmak gibi sorumluluk istiyor. Henüz bir sorumluluk sahibi olmamışken, sevgiyi de başına dert etme. İyi ki sevmiyorsun kimseyi. Bu senin için bir avantaj olmuş.
İş konusunda sürekli peşine koşmaktan başka çaren yok. Çünkü zaten batıyoruz, yan gitsek ne olur ki?
Umutsuzluğun ruhuna hüküm sürdüğü sürece sana açılacak kapıların açılası gelmez.- +1 yıl
Ben vasıfsız olarak bir işçi olarak çalışacağım iş aramıyorum. Fazlasıyla okulu uzattım hayata yıllarca geç başladım zaten. Kendi bransimda çalışmak istiyorum. maalesef o kadar lanet bir ülkede yaşıyorum ki hem bu meslek bitti hem özel sektörde usulsüzlük çok var hem de kamuda aşırı torpil ve liyakatsizlik var. 2020 kpss ile atanma puanı 94 tü. Var gerisini sen düşün
Soran+1 yılÇok üzüldüm. Hakkını zorla aramaktan başka çaren yok. Kadınlar bir şekilde hayata daha rahat tutunuyorlar. Erkekler öyle olmuyor ya.
- +1 yıl
Erkeklerin bir de maddi gücü olması gerekiyor bu zamanda
Soran+1 yılKadınların da olması gerekiyor ama erkekler bu düşünceye daha yatkın büyütülüyor. Zenginsen, kendini mutlu edecek bir iş kurup en azından mutlu olacağın bir yerde çalışmak da olabilir bak.
Yakışıklısın mesela. Ajanslara girmek istemez misin? Sesin iyiyse kursa gidebilirsin.- +1 yıl
Ajanslar sadece para tuzağı. Sana umut verip paranı alırlar sonra bir daha dönüp aramazlar. Hele ki ülkede binlerce konservatuar okumuş oyunculuk eğitimi almış insanlar varken
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
40Cevap
Güveneceksin yapacak bir şey yok. Babanın bildiği vardır ki 900 TL vermiştir
113 Yorumla
Soran+1 yılSen güven diyorsan güvenirim sdjdhdjf
Soran+1 yılTamam ya güvendim dedim ya Boooa 😏
Soran+1 yılBiliyorsun. 😏
Soran+1 yılson harfini vereyim a
Soran+1 yılEvet nickim. Buuuul işte. adkskdkdkf
Soran+1 yılAferin. Çak beşlik. 😂
- Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEsnaf, hile yapmaya cesaret edemez. Eğer esnaf yapımı ise güverek alın ve tüketin. Oradan alışveriş yapan çevre halkıdır ve esnaf müşterisini küstürmeyi göze alamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı ya.
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
markette satılan markalı sucuklar, fermente olduğu için yani ısıl işlem gördüğü için kanserojendir. Aslına sen markalı sucuğa güvenmemelisin. Kasap sucuklarında, et temiz ve helal ise, koruyucucu madde yoksa, kasap güvenilir bir adamsa, kasap sucuğu daha sağlıklıdır. Bulsam da ben de satın alsam öyle sucuklar
13 Yorumla
Soran+1 yılMarketteki sucuğa da güvenmiyorum ki. En iyisi kendin yapacaksın ya.
Soran+1 yılOluuuuuuuuuuuuur. adkdkfkdkf
+1 yıl900 liraya ne kadar sucuk almış şimdi önemli olan o. Genelde kasaplarda kilosu 250 300 oluyor eğer kilosu 900se baya abartmışlar hiç alma
10 Yorumla
+1 yılKayseri ıh ıh ıh. Ben de develidenim oralarda vardir öyle sucuklu. Ama yediğin veya satın alınanlar daha kaliteli ve temizdirm
14 Yorumla
Soran+1 yılKayseri ıh ıh ıh ahshshdjf bunu marş gibi okumamda bir sorun yoktur umarım.
- +1 yıl
Kayserili arkadaş var ben de Kayserili olarak bir birimizi gördük mu söylüyor gülüyorum
Soran+1 yılBen de çok söylerim ya adkskfkdk 😂
- +1 yıl
:)
+1 yılKaç kilosu 900. Ben bir kasaptan alıyorum 180₺ kilosu ve harika bir tat. Yurtdisinda efepasa alıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 kiloya yakın sanırım.
+1 yılKasapların kendi yaptığı sucuklar var onun markası olmaz Eğer güvendiğiniz ve bildiğiniz bir yerse sorun yok demektir
14 Yorumla
Soran+1 yılBabam güvenilir dedi de benim güven sorunum var ondan sanırım adhsjduf
- +1 yıl
Bence sorun etme Bu durumu
Soran+1 yılTamam sağ olun. 🧡
- +1 yıl
Rica ederim iyi günler
Herşeyin merdiven altını yapıyorlar ve işin üzücü tarafı ülkede doğru düzgün denetim yok. Yani insan sağlığı bu kadar değersiz hale geldi. Ama kaçak bişey olsa bu kadar pahalı olmaz, o kadar da değil. O yüzden ye bence.
10 Yorumla
+1 yılPişir tavada koy ekmek arasına bir ye, bak tadına 🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılTamam anlaştık. 😏
- +1 yıl
İlk lokmasını benim için ye lütfen 🙂
Soran+1 yılYemeyeceğim adkdjfg
- +1 yıl
Üfff gözümde canlandı çok fena, birde o cızırtı yok mu😍😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılPahalı kanka bizim aldığımız 230 tl ve çabuk bitiyor ne yedigimiz asla belli degil haramsa yediklerimiz haram olsun paramız shshjs resmen paramızla rezil oluyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılSdhshdhdjhdg
+1 yılZamanın da Eşşek, At ettin den Az Sucuk yapılmadı bu ülke de Heleki Mevzu Kayseri ise Aman Haa Uzak durun
Kendin Canlı hayvan Alıp kendin Yapman gerek. Kayseri milleti paraya çok düşük olur Paraya düşkün olan dan hayır gelmez10 Yorumla
+1 yılsanki yemiceksin gibi havalara girme şimdi 😂😂😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılLan ne havalanması adkskfkdk minicik yedim. Tadını beğenmedim. Bi daha yemem.
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem sucuğun anavatanındasın hem de bir kasaptan almış, hepsini göm kimseye bırakmadan
11 Yorumla
Soran+1 yılBen orada yaşamıyorum. Babam Kayseri'den alıp, getirmiş adhshdjf
Gizli Üye(30-35)+1 yılEyy allahim sabır nefrete dönüşme sakin sakin sakin hımmm😑😑 sabır rr
16 Yorumla
Soran+1 yılAdkskfkdkdkdkd hahahaha 😂 neden böyle bir tepki?
Cevap sahibi+1 yılDevam et ozaman ahahahahah
Cevap sahibi+1 yılTepkide,,
Soran+1 yılAnlamıyorum düzgün yaz. Adhshdjf
Cevap sahibi+1 yılArar,,
Soran+1 yıl@Boavistaa adakdkdkfkgkg
Gizli Üye(30-35)+1 yıl900 liraya aldıysa dana degil fil eti ya da aslan etidir
123 Yorumla
Soran+1 yılAslan olsa yenur.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 bilemem aslan eti yenince aslan olunmuyor ama yoksa hepimiz tavuk ya da dana olurduk
Soran+1 yılTavuk ve danaya benzeyen insanlar yok mu gerçekten? 🤪
Cevap sahibi+1 yılŞimdi öyle bakarsan erkeklerin bı çoğu öküz kizlarjn bir çoğunda keçi.. artk etinden mi sütünden mi bulasti bilemem😂😂 ama haklı olabilirsin çünkü domuz eti yiyenlerde kiskanclik duygusu olmuyor domuzlardaki gibi
Soran+1 yılTabii çünkü ne yersek ona göre şekil alıyoruz. Ciddiyim ama aadlskfkf
Cevap sahibi+1 yılEeee ben dana eti seviyorum hepte yerim ne yani danamiyim ben😂
Soran+1 yılDanasın. 😏
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 belki taniyinca dersin bunu ama var birazlik ama öküz degilim çok sukur
Soran+1 yılÖküz yemedin çünkü adskfkdkfk
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😀 yok yemedim... Ben danaysam sende inek olursun o zman
Soran+1 yılBen ot olayım, çiçek olayım ya.
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 öyle de ben yerim ki seni
Soran+1 yılEh sen de o zaman danalıktan ota evrim geçirmiş oluyorsun. Paradoks içine girdik. adkskdkdkdkf
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 sen gül ol ben dikenin sen yaprak ol ben ağaç ben kök olayim sen dal ol meyvelerimizde cocuklarimiz olsun
Soran+1 yılTamammdıııır, oldu o zaman, bize müsade, aeo as skdfkkf
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 ne oldu
Soran+1 yılKendimi bir an askerlik anılarının tutulduğu günlüğün içinde buldum. Geçen babamın günlüğünü buldum da orada da böyle manidar şeyler yazıyordu ajdjdjdjsjfkf hahahaha KAHKAHA attım şu an ya
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂 annenemi yazmış oda 😂😂 onda neler yaziyordu
Soran+1 yılOnun mektuplarını göstermiyor ajdhsjdhdh askerler mani yazarken böyle şeyler yazmışlar. Ona denk gelmiştim. 😂
Cevap sahibi+1 yılHimmm 😂😂 varya insan farkında olmadan yazıyor yazıyor sonra bakınca diyor bu saçma sapan canım seyleri benmi yazdim hangi kafayla yazdım die benimde vardı öyle bı defter yırtıp attım kimse görmesin rezil olmayayım die
Soran+1 yılİyi yapmışsın kankiii. 😏
Cevap sahibi+1 yılVe bu da demek oluyor ki muhabetin sonuna geldik😂😂 a. e. o o zman
Soran+1 yılEvet geldik bir sona. Hadi sen de güle güle adhshdhd
+1 yılKesilen at ve essekler kaliteliyse demek dd
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu düşünüyorum. 😷
ulan babanın aldığı 900 liralık sucukla mı hava atıyorsun inşallah at etidir vay amısına..
12 Yorumla
Soran+1 yıl900 liraya hava atılıyorsa siz ayvayı yemişsiniz kanki akfkdkfkfkfkdkfjsjdj hava atacak olsam, hesabımı gizlemezdin. Ne sorunlusun lan afhsjdjdjjf
Soran+1 yılgizlemezdim*
Gizli Üye(30-35)+1 yılKasap sucugu o senin marka diye aldiklarindan kalitelidir
20 Yorumla
+1 yılKasap sucuğunun markası olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. 😂
- +1 yıl
Cevabını bildiğin soruyu neden sordun ki luzumsuzca,
Soran+1 yılMarkası var mı yok mu diye sormadım ama. 😬 Güveneyim mi diye sordum abiiiimmm.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kilosu 900 ben 150 ye alıyorum kilosunu bilindik bir marka
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 olması lazımmmm.
+1 yılHarika soru 😃😃
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim Han Bey. 😂
- +1 yıl
Rica ederim bayan anonim :)
Ama sucuğun hadi Afyon dan çıkar 😃😃
Sucuk yenmez mi laaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılBen çok yemiyorum. Gece dolapta görünce canım çekti ve yiyemedim de zaten ahshdhd
+1 yılYe gitsin ne diye soruyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılSor süper sorulsun da yorum alsın diye shdjshdsjjf
- +1 yıl
Akıllıca
Soran+1 yılBi cümle bu kadar mı yazılmaz. Anlamış olmana sevindim. 😂
- +1 yıl
Bende sevineyim mı 😂
Soran+1 yılOluuur sevin. Güzel bir gün. 😂
- +1 yıl
Tamam izin verdiysen seviniyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim. 😏
Kaç kilo almış, 20 kilo falan mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılBir kilosu 200 lira zaten. Kasaplar pahalı satıyor sanırım. Market sucuğu gibi değil.
Soran+1 yılTamam bir tane aldı demedim zaten oluştuuurr. 😂 Ben güvenemiyorum dedim.
- Yeme & İçme konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılAltın tozu mu var üzerinde? :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYoktur diye düşünüyorum.
Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. 5 kilo aldı ise kötü
18 Yorumla
Soran+1 yıl3'e yakın emin değilim.
Soran+1 yılEvet ya. 😶
Soran+1 yılBabamın elinin ayarı yok ya. adkskf
Soran+1 yılnovel kankim sen istersin yapmaz mıyım? adkdkfkfkfk
Gizli Üye(36-45)+1 yılSırf xper kasmak için sorulmuş bir soru.
11 Yorumla
Soran+1 yılADKDKSDKFJJ Süper sorulacağını tahmin etmezdim. 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılMarka gerekmez güveniyorsan sorun yoktur. Adam kendi yapıyordur belki biz hep öyle yaptırırız.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl900 ne yaa yuh kaç kilo o
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 3 3 olması lazım
Bilindik yerden olması daha önemli
10 Yorumla
+1 yılAlma sen bu aralar at eti meşhur
10 Yorumla
+1 yılKasap sucuğu pahalı olur ya
12 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca hangi kasap eşek etindende yapılma ihtimali yüksek
- +1 yıl
Söyle söyle hangi kasap gitmiyim oraya
+1 yılKasap sucukları iyidir ye gitsin
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılMarkaya bakma sen kaliteye bak
10 Yorumla
+1 yılAna vatanı işte güvenilir bence
10 Yorumlakasap kendimi yapmış
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dedi babam. 😬
+1 yılO paraya öküz alınır be
11 Yorumla
Soran+1 yılTabii, hatta çiftlik kurarsın. 🤑
Ya Eşek At etiyse
🐎🦄16 Yorumla
Soran+1 yılOlabilirdi. Ayy 😶
Soran+1 yılTamam. ☺️
Soran+1 yılOlur. ☺️
+1 yılye gitsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam abi.
900 liraya sucuç?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet. 😅
+1 yılSucukada 900 lira vermezsin ya 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok almış ya. 😂
- +1 yıl
Gönder birazını 😂😂
Soran+1 yıl😂😂😂 olur tabii
- +1 yıl
Özelden yaz veriyorum adresi 😂
Soran+1 yılAbi gözlerin mi şaşırdı, doğru yazamadın. 😂
- +1 yıl
Ahahahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi de her zaman yeniyor mu , kuflenir çünkü
10 Yorumla
+1 yılkaliteli olmalı heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilosunun ne kadar olduğu önemli
11 Yorumla
Soran+1 yıl300 olması lazım.
+1 yılgüwen bnce
10 Yorumla
+1 yılİyiymiş
10 YorumlaAfiyet olsun
10 Yorumla
+1 yılDoğal sucuk demek
10 Yorumlarecep iv.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok momik sfkdkgk
Soran+1 yılTamam hadi öyle olsun sdjfjg
+1 yılTrollsün Hee 😂😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılValla değilim. 😂 Ciddi soruyorum. Ona göre kullanacağım.
- +1 yıl
Anasını satıyım soruya bak adamın direk psikolojisiyle oynar 😂😂 bence Bi tadına bak 🤣
Soran+1 yılHahahaha 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaban almış yeeee
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ye ye
10 Yorumla900 mü
00 Yorumla
+1 yılevet
10 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Babam kasaptan 900 liraya sucuk almış. Markası olmayan bu sucuğa pahalı olduğu için güvenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler