Yeme & İçme En sevdiğiniz meyve ve sebze? Emrekaan99 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz meyve ve sebze nedir? Güncellemeler+1 yıl Benim en sevdiğim meyve portakal ama çilek, muz, incir gibi meyveleri de severim, en sevdiğim sebzeler ise ıspanak, salata, turşu En sevdiğiniz meyve ve sebze? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Elma seviyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl En sevdiğim meyve yazın karpuz kışın mandalina ve portakal 0 0 Yorumla
daldandalasincap Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Meyveler, muz elma şeftali Sebzelerden, yesil kabak, domates, karnıbahar 0 0 Yorumla
Nurthelight Takip Et Yoda Yaş: 47 +1 yıl Yaratılan herşeyi severiz çünkü bize hizmet ediyorlar. 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. portakal <3 balkabağı 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Cilek muz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Elma seviyorum
En sevdiğim meyve yazın karpuz kışın mandalina ve portakal
Meyveler, muz elma şeftali
Sebzelerden, yesil kabak, domates, karnıbahar
Yaratılan herşeyi severiz çünkü bize hizmet ediyorlar.
portakal <3 balkabağı
Çilek ve ıspanak severim
Nar, kivi, muz, çilek
Trabzon (cennet) hurması
Cilek muz