Yeme & İçme İzmir bombası yaptım, kim istiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Canlarim hakkinizi helal edin ama bende kirk yildia bir birsey yapinca hemen paylasiyorum 😂😂 ben kacar 😘 İzmir bombası yaptım, kim istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kalori bombası. Şunu yiyeceğine git 1.5 iskender ye, yanında 1 litre kola iç, yine bundaki kadar kalori almazsın. İstemez, tatlı sevmem 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Lan kilo almamLazim zaten Yorumla Oluştur +1 yıl O zaman 4 tanesini üst üste koyup göm biraderim Yorumla Soran +1 yıl Ya sanami sorcammm ben 5 tane yedim 4 yetmez Yorumla Oluştur +1 yıl Bana soracaksın tabi, çarparım seni Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha tamam Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. İlk görüldüğünde garip bir tatlı dersin arkadaşlar ısrar edip yediğinde ise önyargıların yaz sıcağında eriyen bir dondurma gibi erir... 0 0 Yorumla
Uçusuhatirlaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tırnakları niye çıkarıp kesmedin pençe atmissin hamura 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bundan 1 tane yersem şeker komasından ölürüm herhalde 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Güzel gözüküyor, eline sağlık.Bir tane alayım :D 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Hmm leziz Bana bir tane versen yeter cikolata kız 0 0 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben isterim😋 eline sağlık, afiyet olsun.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Asiri kolaydi tesekkürler ☺️ Yorumla
RüzgarlarınEsesiYok Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ya canım çok çekti 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Coook basit sende yapabilirsin Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl Hastayım hasta olmasam yapardım :/ Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunu yersek düz duvara tırmanırız 😂 çay var mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cay yok 😂 Yorumla Meredian +1 yıl Hahaha yemiyim diye mi yok diyorsun Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl aaa cıkolatalı ekmek degilmi bu lskjdfşasdf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ekmek degil daha cok kurabiye tarzi ama hamuru cok ince olmasi lazim Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl sonucda hamurda ekmekden yapılıyor Yorumla
Cyclaxss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Pek olmamış gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemde müthis oldu Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Olsa fena olmazdı şimdi 😋 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 311 cevap paylaştı. çokta güzel değil yedim 0 30 Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl Ya nasıl değil ben İzmir bombası için ölürüm Yorumla uzaylı_tony +1 yıl altı üstü ekmek arası çikolata gibi abartılacak bir yanı yok dsklfgjsş Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl Sus valla sus ağzının tadını bilmiyorsun abi ya Yorumla Soran +1 yıl İzmir bombasina kurban ol sen Yorumla uzaylı_tony +1 yıl abartmayın ya bu izmirliler niye böyle skldjfghslk Yorumla Soran +1 yıl Ben erzincanliyim 😂 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl İzmir'de yaşıyosundur kesin Yorumla Soran +1 yıl Berlinde yasiyorum 😂😂😂 Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl İzmirli değilim ama İzmir bombasına aşığım ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM Yorumla Soran +1 yıl @RüzgarlarınEsesiYok bende öyle 😍 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl @RüzgarlarınEsesiYok siz bana gece gece şakamısınız diğer anonimde nerde bulmuş yemiş berlinde bombayı sdfgs Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl Kız sen ağzının tadını biliyorsun bu zevksiz abiye bakma den ahajdhqjxhq Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl @uzaylı_tony evet şakayım başka soru Yorumla uzaylı_tony +1 yıl @RüzgarlarınEsesiYok sen çok zıplıon araya girdin zaten ortalıgı karıştırma sdfgs Yorumla Soran +1 yıl Ben kendim yaptim instada cok basit bi tarif vardi ordan bakarak yaptim ya sabiiiir Yorumla uzaylı_tony +1 yıl ekmek arası çukulata sonuçta basit olacak tabi sdfgsfdgs Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl @uzaylı_tony aşk olsun ama Yorumla uzaylı_tony +1 yıl @RüzgarlarınEsesiYok olursa olsun altı üstü ekmek arası çukulatayı çok seviyosunuz abartnın abartısı bu sdfgsdfs Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl @uzaylı_tony ekmek arası çikolata değil o İZMİR BOMBASI Yorumla Soran +1 yıl Ekmek degil bu 😂 baya safsin 😣🤣 Yorumla uzaylı_tony +1 yıl @RüzgarlarınEsesiYok uf saçmalama bi ya aynı şey ekmekte hamur buda hamur lkdjfgşls Yorumla uzaylı_tony +1 yıl ekmekta hamur buda hamur sonuçta aynı şeyler abartılacak kadar güzel bi tadı yok sdfgs Yorumla Soran +1 yıl Lahmacunda hamur pizzada hamur kekde hamur Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl @uzaylı_tony ekmeğin hamuruyla İzmir bombasının hamuru aynı şey mi ağzının tadını bilmez abicim konuşma daha fazla batıyosun hajahahsdh Yorumla uzaylı_tony +1 yıl iyide onlara koyulan malzemeler farklı bu dedigim İzmir bombasının dışı hamur içi cukulata ekmekte hamur içine cukulata koy aynısı zaten sdfgsdfgsdfg Yorumla uzaylı_tony +1 yıl @RüzgarlarınEsesiYok sen çok konuşma geldin ortalıgı karıştırdın sdgsdgsdf Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl @uzaylı_tony sus be Yorumla uzaylı_tony +1 yıl @RüzgarlarınEsesiYok asıl sen susta soru sahibiyle bi kapişiyim Yorumla Soran +1 yıl Hayir degil alakasi bile yok demekki sana ekmek arasi cikolata yedirmisler İzmir bombasi diye Yorumla uzaylı_tony +1 yıl yoo İzmir bombası diye fırın yapmış bu fotodakinin aynısından işte dfgjslşkj Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. off harıkasın ben ısterım elıne saglık 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Benn 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Ben isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ellerinden yedir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Gizliden cik ozaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yedirecen mi kesin mi Yorumla Soran +1 yıl Seni begenirsem seve seve ama begenmessem tekrar gizlen 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begenilmeye ihtiyacım yok karizmam yeter benim Yorumla Soran +1 yıl Ben göremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmak var görmek var. Giremiyosan o benim sorunum değil demektir. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fake 👇🏻 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Haha yemin ederim ben yaptim 😀 video cektimKankama oradan kestim 😖 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman güzel görünüyor perfect 👌🏻 Yorumla Soran +1 yıl Thanks ☺️ Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Fake ya netten bulmuş bize iteliyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim ben😂 Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Ağlama Yorumla Soran +1 yıl @ayhankurt2022 hayir degil ben yaptim Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl Kesin sen yapmissindir yedik biz de tamam Yorumla Soran +1 yıl @ayhankurt2022 vallah ben yaptim neden ben yapmiyim cok kolay 😂 Yorumla ayhankurt2022 +1 yıl O zaman yedir de yiyek ablacım bakalım anlarım ben parmaklardan 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kalori bombası. Şunu yiyeceğine git 1.5 iskender ye, yanında 1 litre kola iç, yine bundaki kadar kalori almazsın.
İstemez, tatlı sevmem
Lan kilo almam
Lazim zaten
O zaman 4 tanesini üst üste koyup göm biraderim
Ya sanami sorcammm ben 5 tane yedim 4 yetmez
Bana soracaksın tabi, çarparım seni
Hahahaha tamam
İlk görüldüğünde garip bir tatlı dersin arkadaşlar ısrar edip yediğinde ise önyargıların yaz sıcağında eriyen bir dondurma gibi erir...
Tırnakları niye çıkarıp kesmedin pençe atmissin hamura
Bundan 1 tane yersem şeker komasından ölürüm herhalde
Güzel gözüküyor, eline sağlık.
Bir tane alayım :D
Hmm leziz
Bana bir tane versen yeter cikolata kız
Ben isterim😋 eline sağlık, afiyet olsun..
Asiri kolaydi tesekkürler ☺️
Ya canım çok çekti
Coook basit sende yapabilirsin
Hastayım hasta olmasam yapardım :/
Bunu yersek düz duvara tırmanırız 😂 çay var mı
Cay yok 😂
Hahaha yemiyim diye mi yok diyorsun
aaa cıkolatalı ekmek degilmi bu lskjdfşasdf
Hayir ekmek degil daha cok kurabiye tarzi ama hamuru cok ince olmasi lazim
sonucda hamurda ekmekden yapılıyor
Pek olmamış gibi
Hemde müthis oldu
pismemis ama pismis mi
Olsa fena olmazdı şimdi 😋
İsterim
1 tane alayımss
Daha hiç yemedim şundan. :(
çokta güzel değil yedim
Ya nasıl değil ben İzmir bombası için ölürüm
altı üstü ekmek arası çikolata gibi abartılacak bir yanı yok dsklfgjsş
Sus valla sus ağzının tadını bilmiyorsun abi ya
İzmir bombasina kurban ol sen
abartmayın ya bu izmirliler niye böyle skldjfghslk
Ben erzincanliyim 😂
İzmir'de yaşıyosundur kesin
Berlinde yasiyorum 😂😂😂
İzmirli değilim ama İzmir bombasına aşığım ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM
@RüzgarlarınEsesiYok bende öyle 😍
@RüzgarlarınEsesiYok siz bana gece gece şakamısınız diğer anonimde nerde bulmuş yemiş berlinde bombayı sdfgs
Kız sen ağzının tadını biliyorsun bu zevksiz abiye bakma den ahajdhqjxhq
@uzaylı_tony evet şakayım başka soru
@RüzgarlarınEsesiYok sen çok zıplıon araya girdin zaten ortalıgı karıştırma sdfgs
Ben kendim yaptim instada cok basit bi tarif vardi ordan bakarak yaptim ya sabiiiir
ekmek arası çukulata sonuçta basit olacak tabi sdfgsfdgs
@uzaylı_tony aşk olsun ama
@RüzgarlarınEsesiYok olursa olsun altı üstü ekmek arası çukulatayı çok seviyosunuz abartnın abartısı bu sdfgsdfs
@uzaylı_tony ekmek arası çikolata değil o İZMİR BOMBASI
Ekmek degil bu 😂 baya safsin 😣🤣
@RüzgarlarınEsesiYok uf saçmalama bi ya aynı şey ekmekte hamur buda hamur lkdjfgşls
ekmekta hamur buda hamur sonuçta aynı şeyler abartılacak kadar güzel bi tadı yok sdfgs
Lahmacunda hamur pizzada hamur kekde hamur
@uzaylı_tony ekmeğin hamuruyla İzmir bombasının hamuru aynı şey mi ağzının tadını bilmez abicim konuşma daha fazla batıyosun hajahahsdh
iyide onlara koyulan malzemeler farklı bu dedigim İzmir bombasının dışı hamur içi cukulata ekmekte hamur içine cukulata koy aynısı zaten sdfgsdfgsdfg
@RüzgarlarınEsesiYok sen çok konuşma geldin ortalıgı karıştırdın sdgsdgsdf
@uzaylı_tony sus be
@RüzgarlarınEsesiYok asıl sen susta soru sahibiyle bi kapişiyim
Hayir degil alakasi bile yok demekki sana ekmek arasi cikolata yedirmisler İzmir bombasi diye
yoo İzmir bombası diye fırın yapmış bu fotodakinin aynısından işte dfgjslşkj
Sanki çığ gibi geldi hamur bana
Ne oluyor bu duymadım hiç
Hamur cigmi pismemis sanki
off harıkasın ben ısterım elıne saglık
Benn
Boom
Enerji patlaması yaşamayalım gece gece
Bana da bir parça 🥺
Cooook severim
Güzel
Ben isterim
Bennnn
Ellerinden yedir
Gizliden cik ozaman
Yedirecen mi kesin mi
Seni begenirsem seve seve ama begenmessem tekrar gizlen 😂
Begenilmeye ihtiyacım yok karizmam yeter benim
Ben göremiyorum
Bakmak var görmek var. Giremiyosan o benim sorunum değil demektir.
Fake
👇🏻
Haha yemin ederim ben yaptim 😀 video cektim
Kankama oradan kestim 😖
O zaman güzel görünüyor perfect 👌🏻
Thanks ☺️
Fake ya netten bulmuş bize iteliyo
Dedim ben😂
Ağlama
@ayhankurt2022 hayir degil ben yaptim
Kesin sen yapmissindir yedik biz de tamam
@ayhankurt2022 vallah ben yaptim neden ben yapmiyim cok kolay 😂