Yeme & İçme Bozuk mu bu yumurta? yasem06xy Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tam anlamadım bilgisi olan biri yardım edebilir mi? Gülmeyin 🙄 Bozuk mu bu yumurta? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hayır bozuk değil 0 0 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl kokusundan anlarsın göründü normal görünüyor 0 1 Yorumla yasem06xy +1 yıl Teşekkürler galiba normal dediğiniz gibi Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bozuk değilde gecenin 4ünde yumurtayı napcan?🙄 2 4 Yorumla yasem06xy +1 yıl Kek çekti canım 🥺 Yorumla ALevLeriNiçinde58 +1 yıl Afiyet olsun 😅🎀 Yorumla yasem06xy +1 yıl Teşekkür ederim gel beraber olsun çok güzel olmuş 😊 Yorumla ALevLeriNiçinde58 +1 yıl Ohh miss. Çok severim 😋 çayda benden olsun 🎀 Yorumla
blacknightttt Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bozuk değil sarısı dağılmış sadece. Kokuyorsa bozuktur ama 0 0 Yorumla
mussin27 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Yumurtayı kırdığında içinin sarısı davalmiyorsa sağlam Yumurtadir ama yumurtayı kırdıkin sarısı davalırsa bil ki o yumurta bozulmaya başlamış demekdir 0 1 Yorumla yasem06xy +1 yıl Tamam teşekkür ederim bilginiz için 🤗 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kokusundan belli olur. Haşlanmış gibi kokar.Böyle dağılması taze olmaması anlamına geliyor 0 2 Yorumla yasem06xy +1 yıl Teşekkürler bilginiz için inşallah tazedir ya kek boşa gitmesin :( Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bozuk değildir en azından kötü kokmuyorsa Yorumla
İSGB20 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kokusu nasıl kokusundan bilirsin zaten 0 4 Yorumla yasem06xy +1 yıl Kokusu değişik Yorumla İSGB20 +1 yıl Nasıl degisik bozuk yumurta les gibi kokar Yorumla yasem06xy +1 yıl Ben hastayım koku alamiyorum pek ama normal gibi galiba leş bir koku yok Yorumla İSGB20 +1 yıl Bence normal gözüküyor Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bozuk değildir de bu saatte yumurtayı napcan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yemek yapıyosun? 0 4 Yorumla yasem06xy +1 yıl Yemek değil kek :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohaaa canım istedi Yorumla yasem06xy +1 yıl Hemde tarçınlı güzel oluyor arada gece kalkıp yapıyorum buyur beraber olsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyyy seni de yerim kekini de ne kadar naziksin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır bozuk değil
kokusundan anlarsın göründü normal görünüyor
Teşekkürler galiba normal dediğiniz gibi
Bozuk değilde gecenin 4ünde yumurtayı napcan?🙄
Kek çekti canım 🥺
Afiyet olsun 😅🎀
Teşekkür ederim gel beraber olsun çok güzel olmuş 😊
Ohh miss. Çok severim 😋 çayda benden olsun 🎀
Bozuk değil sarısı dağılmış sadece. Kokuyorsa bozuktur ama
Yumurtayı kırdığında içinin sarısı davalmiyorsa sağlam Yumurtadir ama yumurtayı kırdıkin sarısı davalırsa bil ki o yumurta bozulmaya başlamış demekdir
Tamam teşekkür ederim bilginiz için 🤗
Kokusundan belli olur. Haşlanmış gibi kokar.
Böyle dağılması taze olmaması anlamına geliyor
Teşekkürler bilginiz için inşallah tazedir ya kek boşa gitmesin :(
Bozuk değildir en azından kötü kokmuyorsa
Dağıldı diye bozuk olacağını sanmıyorum
Kokusu nasıl kokusundan bilirsin zaten
Kokusu değişik
Nasıl degisik bozuk yumurta les gibi kokar
Ben hastayım koku alamiyorum pek ama normal gibi galiba leş bir koku yok
Bence normal gözüküyor
Evet psikolojisi bozuk gibi
Bozulma başlamış ama yenebilir
Bozuk değildir de bu saatte yumurtayı napcan.
Ne yemek yapıyosun?
Yemek değil kek :)
Ohaaa canım istedi
Hemde tarçınlı güzel oluyor arada gece kalkıp yapıyorum buyur beraber olsun :)
Oyyy seni de yerim kekini de ne kadar naziksin
Bozuk değil
Kokuyosa bozuk
Hayır bozuk değil