Valla knk bende genelde kahve icerim gunluk en az bir bardak evde oturunca ama seye dikkat et kafein var ya kahvede o kalpe carpinti yapabilir. Ben cok fark ettim ozellikle bu son zamandir yazdan sonra ister enerji icecegi olsun (ayda bi falan icerim pek ictigim soylenmez) ister kahve olsun boyle kalbim kut kut vurmaya basliyor sanki kosudan gelmis gibiyim ya da boyle insan cok heyecanli falan olur ya atiyom imtana cikacak falan o son dakikalardaki heyecan kalbin yerinden cikacak gibi falan oyle bi hizli atis carpinti yapmaya basladi yani doktora bile gorunmeyi dusunuyorum ama hep kaliyor. Gerci az biraz iyilesir gibi oldu fazla olmuyor son bir haftadir falan. Yani demem o ki kafein carpinti yapar dikkat et de fazla tuketiyon da aklinda bulunsun yani...
Valla kanka ben o evreyi bir kaç sene önce yaşadım ve aştım, bünye alıştı galiba çarpmıyor ya da hayatın çarpmasından sonra kalp çarpıntısını hissetmiyom fjfj Teşekkür ederim uyarılar için.✨
Cevap sahibi
+1 yıl
Yani ben sen gibi o kadar fazla bardak icmiyom gunde ortalama bir olur. Acaba cok icip alistirmak mi gerek kfdgjdf valla bide nefes darligi gibi oldu boyle nefesi cigerlerime derin derin cekemiyordum sanki nefes alirken filtreden gecermis gibi bi durum oluyor boyle zorlaya zorlaya cekiyormus gibiyim sonra astim falan olabilir mi dedim o da sadece cocuklarda gorulmuyormus her yasta olabiliyormus, dedim acaba o olabilir mi yoksa bu yasta. Abim cocuklukta gecirmisti cunku ama bende hic olmamisti acaba simdi bende de olmus olabilir mi. Bide spora uzun zamandir gitmiyom ne futbol tarzi ne fitness (ne kadar zayif olsam ve ramazanliktan beri kayitli olup BIR kere bile gitmemis olsam ://) hani kondisyonumdan dolayi da olabilir mi diyom...
Günlük tükettiğim içecekler çay ve kahvedir, bunların yanında da sigara tabisi her ne kadar bu aralar içemesemde... En sonunda görüşümü yazabildim nihayet...😄