Türkiyede En Iyi Pizza Nerede Yenir?
Dominos
Little Ceasars
Pizza Hut
Sbarro
Pizza Terra
Diğer (Yoruma)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiyede En Iyi Pizza Nerede Yenir?
10-15 sene önce Türkiye'de pizza kültürü yeni yeni yaygınlaşmaya, pizza dükkanlarını yeni görmeye başladığımız zamanlarda bazı yerel firmalar ve hatta Sbarro gibi yerler hamurunu hafif kalın, özenli dip soslarla güzel pizzalar yapıyorlardı. Malzemeleri de bol ve çeşitliydi. Ama zamanla ne olduysa pizzaların hamurları lahmacun hamuruna döndü 😅 Hayatımda bu pizza kalınlığı ve lezzeti kadar absürd ve komik az şey görmüşümdür yemek sektöründe sanırım. Vahim bir tabloda pizza kültürü artık çünkü firmalar daha ucuz ve daha ince, özensiz ürünler çıkarıyor ama her türlü satış yapıyorlar. Ben yıllar önce Sbarro'da yediğim o müthiş soslu kapalı pizzalaeı göremiyorum bugün, firma çalışanına bu pizzaları sorunca "efendim, hiç görmedik o şekilde pizza" diyorlar. Keşke o zamanlar fotoğraflarını çekseydim, bugün birer fantastik hayal ürünü oldular😅
O açıdan da dışarıda pizza yemiyorum. Eğer pizza isteği olursa, ailem de buna okay verirse evde yapıyoruz bazen.
Pizza kültürü yaygınlaşmadan önce İzmir’de Venedik Pizza vardı. Orasının pizzasını övmüşlerdi ama yemedim. Yediysem de anımsamıyorum tam. Gıda sektöründe çalışmış biri olarak Venedik Pizza diye aklımda kaldı o zamanlardan. Son gelişmeleri bilmiyorum.
Cevap
42Cevap
Dominos bence
geçenlerde hayatımda ilk defa pizza yaptım, kenarlarını kıvırıp sosis bile koydum.
Hamurunuda kendim yapıp açtım ve bu güne kadar yediğim bir çok pizzadan daha güzel oldu.
Bu markaların pizzaları beş para etmez artık ne malzeme koyuyorlar ne düzgün pişiriyorlar.
Hem TR de olacaksin hem de pizza yiyeceksin...
Kafayi mi yediniz la gidin bi kebap yiyin guzel corba icin, guzel sulu yemek yiyim, pizza yemektense esnaf lokantasinda kuru fasulye yemeyi tercih ederim
Aslına bakarsan hepsi güzel lakin işletmeye bağlı olarak iğrenç şeyler de yiyebiliyorsun. Eminönü Domino's mesela gidebileceğin en kötü yer olurken Kartal Metrosunun çıkışında sağda caminin oradaki Domino's harika pizzalar sunuyor.
Böyle büyük değilde butik yapan yerler çok iyi oluyor, ben ayvalıktayım mesela mutfak ahto bu konuda gayet başarılı senin için aşağıya linkini bırakıyorum bi incele derim :)
hepsi 5 para etmez. Kendi yaptıgım pizza onların ki ile aynı maliyete geliyor ama hepsi gerçek ve hamuru sütle yapıyorum
Pizzapizza, dan yiyordum kapanınca pasaport pizza ve pizza wings, i beğeniyorum
İstanbul da olup gerçekten güzel bir pizza yemek isteyenler el kaldırsın.
Hepsi kurumsal, yöresel pizza yapan küçük işletmelerin pizzaları daha güzel
bizim evde. hanımla kızım çok güzel yapıyor pizzayı.
yerel olanlar daha iyi bence... bizim mahallede wood pizza var gayet başarılı...
Pizzada İl Forno tercih ediyorum ama her şehirde yok sanırım.
buyuk genilemiş subelesmisler standart oluyor ufak kendi yapan yerlerin tadı efsane
En iyi pizza kendi yaptığımdır ahah
Bizim evde benim yaptığım pizza 👌
Bilmiyorum orayı seviyorum
İtalyada yenir
Yurt dışında kesinlikle pizza hut
F şıkkı İTALYA :D
Dominos en iyisi bence
Evde yapılır ve yenir
Sbarro bence iyi
Capua pizza İstanbul bence çok iyiydi
pizza bulls'u beğeniyorum ben
Pizza hut iyidir
Pizza V çok iyi bir pizzacıdır.
Hut diye duydum
Acıkınca kafan Dominos'a gider.
Ben gulyurt kafenin pizzasıni seviyorum
İstanbul'da pizzacı hüseyin var orada
En iyi Pizza, Sbarro ve PizzaHut'tadır
Lahmacunu pizzaya değişmem
Mardin Közde Pizza
Mardin'de mi yaşıyorsun
Yoo sadece gittiğimde yemiştim hem ucuz hem de aşırı lezzetli 😋😍
Hatta şöyle söyliyim mega boy aldım neredeyse yarım metre genişlikte bir pizzaydı ve onu tek başıma yiyecektim az kala karşımdaki kuzenim 3-4 tane büyük dilim yedi yemekten yeni kalkmış olmasına rağmen
Bizim evde
Evde.
C şıkkı
Diminos
Dominos*
Pizza yemeyin
En iyi kim yaparsa o
Diğer (Yoruma)
Dominos
Evde
Bilmiyorum
Kebap