Yeme & İçme 3 ay Gece gece san sebastian cheesecake yaptım. Sever misiniz? GingerCookieFenomen Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Nasıl olmuş? 🤤 Gece gece san sebastian cheesecake yaptım. Sever misiniz? Görüş Yaz 59 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 3 ay Yeme & İçme konusunda 5,3b görüş paylaştı. Tam anlayamadım yarın kahvaltıdan sonra kahvenin yanında bakmam lazım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eig 98% 3 ay Yeme & İçme konusunda 4b görüş paylaştı. san sebastian chesecake ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍 çok severim aşığımdır ❤️ Ama evde aynısı olmaz bence hatta bazı farklı mekanlarda bile güzel olmuyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mountainflower Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eig 100% 3 ay Hiç yemedim ama eminim severim bende yapmak istiyorum bi gün Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 79% 3 ay Bunu neden yatın iştahsız olan benim bile canım çekti😶 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Burakx12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 94% 3 ay Hiç yemedim ama nasip olursa bu fırsatı kaçırmam. Elinize sağlık bu arada. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eig 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 458 görüş paylaştı. Hiç yemedim. Güzel duruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BlueBass Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 98% 3 ay Yeme & İçme konusunda 348 görüş paylaştı. Olmamış. San Sebastian'ın kenarları kabarır, ortası çöker. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tenedose Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 100% 3 ay Cafede ilk kez deneyimledigimde cok beğenmiştim. Elinize sağlık. 😉 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Onüçüncüyağmur Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 37% 3 ay Dilimleyip çeksen daha iyi olurdu😄 orta diyelim çok aram yoktur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 97% 3 ay Yeme & İçme konusunda 390 görüş paylaştı. Yemedim nası bişi bu tatlı mı tuzlu muHiçte çekici gelmiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Komoreb1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 3 ay Anlamadığım şey bunun kenarları kabarık kalmalı, ortasının ise çökmesi gerekliydi. Çöktü mü çökmedi mi? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kierkegaardS Takip Et Xper 1 Yaş: 36 3 ay Allah seni bildiği gibi yapsınCanım çekti lan insafsız Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
8Lilith8 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eig 100% 3 ay Çok lezzetli görünüyor afiyet olsunn😋😍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Pınar3232 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 60% 3 ay Eline sağlık görüntüsü güzel 😘👍🏻 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 3 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b görüş paylaştı. hiç denemediğim bir tür. elinize sağlık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nuttin_but_human Takip Et Bilge Yaş: 30 , eig 35% 3 ay Kokusu geldi buraya kadar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 21 , eig 80% 3 ay Ellerine sağlık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 39 , eig 37% 3 ay Goruntu guzel tarifi nedir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 32 , eig 41% 3 ay Yeme & İçme konusunda 1,1b görüş paylaştı. Eline sağlık tadını merak ettim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lolsjmnnsnsn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 100% 3 ay Offff açıktım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Tam anlayamadım yarın kahvaltıdan sonra kahvenin yanında bakmam lazım
san sebastian chesecake ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍😍 çok severim aşığımdır ❤️ Ama evde aynısı olmaz bence hatta bazı farklı mekanlarda bile güzel olmuyor
Hiç yemedim ama eminim severim bende yapmak istiyorum bi gün
Bunu neden yatın iştahsız olan benim bile canım çekti😶
Hiç yemedim ama nasip olursa bu fırsatı kaçırmam. Elinize sağlık bu arada.
Hiç yemedim. Güzel duruyor
Olmamış. San Sebastian'ın kenarları kabarır, ortası çöker.
Cafede ilk kez deneyimledigimde cok beğenmiştim. Elinize sağlık. 😉
Dilimleyip çeksen daha iyi olurdu😄 orta diyelim çok aram yoktur
Yemedim nası bişi bu tatlı mı tuzlu mu
Hiçte çekici gelmiyor
Anlamadığım şey bunun kenarları kabarık kalmalı, ortasının ise çökmesi gerekliydi. Çöktü mü çökmedi mi?
Allah seni bildiği gibi yapsın
Canım çekti lan insafsız
Çok lezzetli görünüyor afiyet olsunn😋😍
Eline sağlık görüntüsü güzel 😘👍🏻
hiç denemediğim bir tür. elinize sağlık
Kokusu geldi buraya kadar
Ellerine sağlık
Goruntu guzel tarifi nedir
Eline sağlık tadını merak ettim
Offff açıktım