Ben kahvelerimi mardinden getirtiyorum. Dibek menengiç , hamit efendi kahvesi , türk kahvesi vs vs benim icin vazgeçilmezolan türk kahvesi tabiki ve karamelli frappuccino.
Harput dibek kahvesi yaz sitesi çıkıyor sipariş edersen gelir. Yaşadığın yere göre gelme zamanı değişir istersen kartla interneten öde istersen kapıda ödeme yap ben internetten ödedim gelmeyecek sandım ama geldi sorun olmadı. Mesaj değil de mail atıyorlar. 250 gram almıştım koca paket geliyor büyük fincanda içiyoruz çok güzel bir kahve
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sade ve şekersiz nesacfe, birde karamelli maciato
Ben kahvelerimi mardinden getirtiyorum. Dibek menengiç , hamit efendi kahvesi , türk kahvesi vs vs benim icin vazgeçilmezolan türk kahvesi tabiki ve karamelli frappuccino.
ben kahvede nuri toplardan başka tanımam yolum düştüğünde gider eminönünden taze taze alırım :)
Sade filtre kahve tercih ediyorum.. Onun dışında kahveyi pek sevmem..
Osmanlı dibek kahvesi çok severim ama her zaman kullandığımız kahve taze çekilmiş kahvedir 😋
Türk kahvesinde Mehmet Efendi en iyisi ya da taze çekilmiş de alabilirsin. Dibek kahvesi çok severim Elazığ Harput dibek kahvesi en sevdiğim
Nerden alabiliriz bu dibek kahvesini. Bende hep taze çekilmiş alırım
Harput dibek kahvesi yaz sitesi çıkıyor sipariş edersen gelir. Yaşadığın yere göre gelme zamanı değişir istersen kartla interneten öde istersen kapıda ödeme yap ben internetten ödedim gelmeyecek sandım ama geldi sorun olmadı. Mesaj değil de mail atıyorlar. 250 gram almıştım koca paket geliyor büyük fincanda içiyoruz çok güzel bir kahve
Seninki bence kahve fetişizmi dbsndnsn yani görsel sana aitse. Kuru Kahveci Mehmet efendi kahvesi.
Bağımlı değilim ama dibek seviyorum ben
Dibek hangi marka önerirsin
Osmanlı bişey bişeydi ama neydi hatırlamıyorum paketinden tanıyorum
Sütlü köpüklü iyidir. :D
Damla sakızlı ama em güzeli klâsik Türk kahvesi
Ben üçü bir arada
Dibek kahvesi
Limon 😁
Dağ çileği süper