Yeme & İçme Kahvaltının vazgeçilmezi nedir? Nedoktorukanserbey Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Menemenmi? Muhlamamı? Veya yumurta felanmı? Tabi başka şeylerde olabilir siz yazabilirsiniz. Kahvaltının vazgeçilmezi nedir? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 331 görüş paylaştı. bana peynir olsun yeter. peynir olmayınca kahvaltı yapmış gibi hissetmiyorum. 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Yoda Yaş: 22 , eig 100% 4 ay MerhabalarBana göre kuymak 1 2 Yorumla Nedoktorukanserbey 4 ay Muhlama yani nerede muhlama nerede kuymak deniyor acaba Yorumla Gürkanbedir 4 ay Karadenizliler genellikle kuymak det Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Yeme & İçme konusunda 13,2b görüş paylaştı. Poğaça ve kahve 1 0 Yorumla
everythingispossible Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 31% 4 ay 9 adet yumurta 1 2 Yorumla Nedoktorukanserbey 4 ay İnsan bi eline sağlık der a. mk ne hatır gönülsüz g. tsün Yorumla everythingispossible 4 ay 9 adet abartı oldu ama şimdi 🍇 Yorumla
ayşe57 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 46% 4 ay Menemenemenenn 1 2 Yorumla ayşe57 4 ay Muhlama da iyidir ama bunlar her sabah yapilmiyo ki bir arada olunxa ayda yilda bir olur Yorumla Nedoktorukanserbey 4 ay Ayşo valla ben her sabah muhlama yediğim zamanlar oldu sıkıldım artık sadece menemen yiyorum Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 100% 4 ay Kuymak 1 1 Yorumla everythingispossible 4 ay Bol tereyağ güzel olmuyor ya Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 4 ay Yeme & İçme konusunda 2,4b görüş paylaştı. Çay ve peynir 1 1 Yorumla everythingispossible 4 ay Karpuz da ekle tam olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
bana peynir olsun yeter. peynir olmayınca kahvaltı yapmış gibi hissetmiyorum.
Merhabalar
Bana göre kuymak
Muhlama yani nerede muhlama nerede kuymak deniyor acaba
Karadenizliler genellikle kuymak det
Poğaça ve kahve
9 adet yumurta
İnsan bi eline sağlık der a. mk ne hatır gönülsüz g. tsün
9 adet abartı oldu ama şimdi 🍇
Menemenemenenn
Muhlama da iyidir ama bunlar her sabah yapilmiyo ki bir arada olunxa ayda yilda bir olur
Ayşo valla ben her sabah muhlama yediğim zamanlar oldu sıkıldım artık sadece menemen yiyorum
Kuymak
Bol tereyağ güzel olmuyor ya
Çay ve peynir
Karpuz da ekle tam olsun
Ekmek
Domates