Yeme & İçme Dünya kahve gününde farklı bir kahve denediniz mi? Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Syfon kahveyi denedim. Filtre kahveye göre daha hafif ve içimi çok güzel. Sizlerede tavsiye ederim... Güncellemeler+1 yıl ... Dünya kahve gününde farklı bir kahve denediniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aslında denemek istedim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Genelde sade ve şekersiz içiyorum 1 0 Yorumla
ayse156454 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evet yaptım normal Türk kahvesine, hindistan, çilek ve çikolata kahvesini karıştırdım öyle içtim. Çok lezzetli oldu cidden. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Denemedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aslında denemek istedim gadası
Genelde sade ve şekersiz içiyorum
Evet yaptım normal Türk kahvesine, hindistan, çilek ve çikolata kahvesini karıştırdım öyle içtim. Çok lezzetli oldu cidden.
Yok , espresso ya ihanet edemedim
Denemedim
Alengirli kahveleri çok sevmem normal iyidir
Maalesef hayır