Glutensiz olsun falan diye de ugrasmıstım baya ama unutuvermişim :// Pek benlik değil sanki bu işler

Şu soruyu göre göre bir hal oldum artık yorum farz oldu, bu poğaça değil b o k olmuş🤮 gözlere ziyan ilk gördüğümde o sandım, görmezden geldim ama ne mümkün KS fazla fazla gözümüze soktu. O ojelerle daldiysan hamura zaten iyi olmuş bu hali zaten yenmezdi
Buna yanmış demek hafif kalır. Yansa yine eli yüzü tutulur bir tarafı kalır. Bu yanmamış ki, bu bildiğin etnik kimliğini değiştirmiş, başka bir coğrafyanın vatandaşı olmuş bu. Azıcık zorlasan Türkiye ikinci liginde topçu diye oynatırsın bunu 😆 Yanmak böyle bir şey değil yaa 😆
Bırakma, pes etme. En usta aşçılar dahi pilavı lapa yapabiliyorlar mesela. Bunu bir tecrübe olarak gör. Demek ki fırının ayarını yüksek ayarladın ya da unuttun, böyle şeyler olabilir
Yemek yapmayı bilmiyorum daha önce poğaça da yapmadım ama ben bile bu kadar yakmazdım bu artık becerememek değil yemek yapamamak değil sadece akılsızlık
Cevap
76Cevap
Bence tekrar deneyin başarabilirsiniz
Erkek- ne yaptın aşkım mis gibi kokuyor ev
Kız- aşkım e sevdiğin poğaça yaptım hemde az kızarmış
Erkek- holley aşkım sağol bugün miğdem bayram edicek
Kız-evet aşkım al
Erkek- aşkım petrol poğaçası mı yoksa bitter çikolatalı mı bu kömür gibi ne bu 😂😁
Kız- aşkım az kızarmış diyorum neden inanmıyorsun 'ya
Bu kadar yakmayı nasıl başardın yahu?
5 dakikada bir kontrol edersen yakmazsın, pes etme.. Şekli de güzel olmuş oysa ki..
Gerçekten çok üzücü bir durum ya ama bence pes etme daha güzelini yapacaksın ben inanıyorum sana v💪✊
Fırına attım dışarı mı çıktın evden naptın nasıl becerdin kız kömür gibi etmeyi neyse bırakma üstüne git elbet olur bir gün 😄
"Ay ben yumurta bile kıramam" tezini ispatlamiş oldun. dd
Açık kalırsın sen o zaman
Bildiğin linyit kömürü 🫣☺️🫣🫣fırında dk yok mu idi hayır unıtma durumun var ise saati ayarlayıp içeri geçse idim ki bitince evi ayağa kaldırıyor resmen bende ki gelde bakma😂😂😂😂
Şah İsmail ile Yavuz Sultan Selim arasında geçen o meşhur kargo hadisesini hatırlattı bana bu görsel...
Bir sefer yandı diye pes mi edeceksin. Çabala 😊Bir daha bu işlere adım atamazsın hevesin kaçtığı için
Aşkım senin elinden ne olursa yerim 🤣🤣 temalı 🤣 centilmen erkekler sizi pistlerde görmek isterizzz 😂😂
Bu ne böyle poğaça dışında herşeye benzemiş. Bir kakaya birde örgülü saça benzemiş. Tadıda iğrençtir şimdi.
Aklın acaba hangi erkekteydi yandı insan alarm kurar.
Bence şekli güzelmiş olmuş pes etme olur ilk zamanlarda böyle şeyler.
Ağaç ve bitki kalıntıların basınç-sıcaklık değişimiyle kömür oluştuğu öğretmişler bunu görünce fosillere hiç gerek yokmuş evde üretiliyormuş kömü 😅
*kömür
Fırına koysam, 1 film izlesem üstüne bu kadar yakmazdım. Ertesi gün mü çıkardın fırından naptın?
Unuttun diye mi hayır.
Bende patates kizartmasini yakmistim seninki gibi ndmdmdmd
Şimdi sadece anı olarak kaldı kendine fazla yüklenme.
az pişmiş linyit kömürü olmuş o geçmiş olsun
İlk gördüğümde köpek kakası sandım ya kahkaha attım dbdbdbdb
Ahahaha ilk gördüğümde başka birşeye benzettim 😂😂😂😂 neyse hemen pes etmemelisin, öğrenirsin 😉
Çok iyi yemek yapan biri bile yakabilir unutabilir bu çok normal
Pes etmemelisin bu sefer olmadi bir dahakine olur alarm kurarak fırını kontrol edebilirsin
Üzmek istemem ama poğaçadan farklı şeye benzemiş 🙂
Diyet yapanlar için iştah kapatıcı işe yarar bir görsel.
Obsidyen olmuş artik onda gluten dahil hiç kalori yoktur. Afied
Ablam sen dışarıdan falan al neme lazım bogaca cehennemde yanmış gibi olmuş
Az daha dursa kömürden elmasa dönecekmiş, sabretseydin ya😂
Denemekten vazgeçme belki ileride daha iyisini yapacaksın
Böyle bir sanat eseri çıkarmayı nasıl becerdin bilmiyorum ama asla pes etme
çok af edersin
demir ilacı kullandıktan sonraki b*kuma benziyor kendisi aynısı simsiyah
Hayır bu işler tam senlik
Şekil güzel
Tek sorun unutkanlık
Allahım sen affet hiç böyle yanmışını görmemiştim daha önce 😂
😂 😂 Siyah saç örgüsü sandım. Bir kez yandı diye bırakma hemen, bazen olur böyle şeyler.
Her yeni deneyim de öğreniyorsun pes etme bu gidişle kendine bir sponsor bul 😏
Bunun poğaça olduğuna emin miyiz?😂ben başka şeye benzettim bunu. Bırak bencede.
Değil mutfak işleri sen bir daha mutfağın kapısının önünden geçme
Yanmış poğaça mıydı o? Ben başka bişeye benzetmiştim de
Dikkatsizlik, dalgınlık demek yerine benlik değil demek daha kolaya kaçmak olsa gerek
Hayır olabilir şeflerin bile başına gelen şeyler bunlar. Yaptıkça alışırsın
çok pişmiş birine ver belki çok pişmiş seven vardır
Uuuufff hahaha 🤣🤣🤣 yapma çık mutfaktan 🙈
lan NSKSKDKDK. Hiç poğaçaya benzemiyor başka bir şeye benziyor. Amageçke sürekli kontrol edeydin ya.
Kakaolu kurabiye olmus mis
Yapa yapa ogreniliyo pes etme
Ayy hafif olsa altını rendenin küçük tarafıyla törpülerdin bunlar fenaaa😅🙈
😂😂😂 baya güzel kızarmış
Olur böyle seyler bence birdahakine saatini kur
Yakmamişsın cok pişmiş olmus oydydajfsjtstid biraz daha bıraksan ateş çıkacakmış bırakma ama devam et yaparsin
Dostum fırına atıp ısıyı ve dakikayı ayarlayınca mikro dalga fırın kendiliğinden kapanıyor.
Alarm kur canım, telefon çalınca hatırlarsın. Hatta alarma yaz fırına bak diye. Bazen dikkatsiz olabiliyorsuz, bu yüzden pes etme.
alınmaca yok de mi? ilk gördüğümde yemin ederim hoş kokmayan bir şeye benzettim
Hadi unuttun da hiç koku da mi almadın bacı 😀😀
Sanki boyanmış gibi. Nasıl bu hale gelmiş
Takip önemli tabi kii
Ben fırına ocağa bişey koyunca tuvalete gidemiyorum sonuç bu olur diye qgahaha
Kömür mü yapıyordun bu nasil yanmiş. Sanki firina atmissin ertesi gün çıkarmişsin😂
Seni alan yandı.. Üstelik erken yaşta Alzheimer belirtileri başlamış bu daha kötü
Valla güzelim poğaçayı bu hale getirebildiysen helal olsun mutfakta böyle başaralı birini bulmak zor 😅👍👍
Tek yanan poğaça olsun boş ver gerisini, denemekten vazgeçme sen inandığın herseyi başarabilirsin dkdndjddn
Onu o kadar yakana kadar hiç mi kokusunu almadın
Yok ya birakma digerinde daha dikkatli olursun. Insanlik hali dalmis olabilirsin
Bundan sonra tekrar yaparsan alarm falan kur dikkat edersin o zmn yanmaz
Bu bildiğin hipopotam b0ku la
KS'ye foto atmak için mi yaktın ne yaptın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?