Yeme & İçme Geceniz nasıl başladı? Nasıl gidecek? qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Edit 👇 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/-83qrKGZ3ps Güncellemeler+1 yıl Gör bles you Geceniz nasıl başladı? Nasıl gidecek? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Teşekkür ederim
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl MasterChef ile başladı. Uyku ile devam edecek 1 6 Yorumla qolokisP +1 yıl Dinleneceğim diyorsun yani :) Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Erken uyuyorum ben, alışkanlık. Dinlenmek sayılır mı bilemiyorum Yorumla qolokisP +1 yıl Erken uyanıyor musun peki? Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl İlaç kullanıyorum, 15 saat uyuyorum Yorumla qolokisP +1 yıl Geçmiş olsun… Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Teşekkürler Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Atmayın şöyle rakı canımız çekiyo 1 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Eşlik etmemen için bir sebep yok bence :) Yorumla
HuZuRVeReNYoKMuU Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Çalışarak başladı çalışarak bitecek 1 2 Yorumla qolokisP +1 yıl God bless you :) Yorumla HuZuRVeReNYoKMuU +1 yıl good luck to you thank you Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kotu 0 5 Yorumla qolokisP +1 yıl Geçmiş olsun, dilerim güzele döner Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Insallah cok tesekkur ederim cok naziksiniz sizede mutlu keyifli aksamlar diliyorum.👍 Yorumla qolokisP +1 yıl Hatibi konuşturan muhatabıdır derler; bu yüzden ‘o sizin nezaketiniz’ derler. Yani demek ki nazik davranmamı sizin etkiniz. Ve gerçekten de şu yazışmada en nazik olan sizsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok Teşekkürler 🌼☺️ Yorumla qolokisP +1 yıl 🧡 Yorumla
İremdnz34 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Boş geçecek 0 1 Yorumla qolokisP +1 yıl Bence bu kadar emin olma belki bir prens sihirli bir öpücük kondurur 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
MasterChef ile başladı. Uyku ile devam edecek
Dinleneceğim diyorsun yani :)
Erken uyuyorum ben, alışkanlık. Dinlenmek sayılır mı bilemiyorum
Erken uyanıyor musun peki?
İlaç kullanıyorum, 15 saat uyuyorum
Geçmiş olsun…
Teşekkürler
Atmayın şöyle rakı canımız çekiyo
Eşlik etmemen için bir sebep yok bence :)
Çalışarak başladı çalışarak bitecek
God bless you :)
good luck to you thank you
Kotu
Geçmiş olsun, dilerim güzele döner
Insallah cok tesekkur ederim cok naziksiniz sizede mutlu keyifli aksamlar diliyorum.
👍
Hatibi konuşturan muhatabıdır derler; bu yüzden ‘o sizin nezaketiniz’ derler. Yani demek ki nazik davranmamı sizin etkiniz. Ve gerçekten de şu yazışmada en nazik olan sizsiniz
Cok Teşekkürler 🌼☺️
🧡
Boş geçecek
Bence bu kadar emin olma belki bir prens sihirli bir öpücük kondurur 😘