Yeme & İçme Pirinç pilavı ile en güzel hangi yemek gider? Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Türk yabancı fark etmez Güncellemeler+1 yıl Ay pirinç olacaktı yaa Pirinç pilavı ile en güzel hangi yemek gider? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Makarna 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Kurufasulye, nohut, haşlanmış tavuk, bezelye yemeği, taze fasulye yemeği 0 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kavurma, kuru fasulye, nohut, tavuk ızgara... Yanında bol ayran 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Et kavurma ve ayran başka bişey gerekmez 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kuru fasulye 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Makarna 0 8 Yorumla kırmızılego +1 yıl Ekmek arası poğaça da yapıyo musun merak ettim Yorumla hot_chocolate +1 yıl @kırmızılego 🤣🤣🤣🤣 Yorumla kırmızılego +1 yıl Mantı dürümü denemelisin lahmacun içinde mantı 😂😂😂 Yorumla hot_chocolate +1 yıl @kırmızılego ııyyykk Yorumla kırmızılego +1 yıl İzmir köfteli tavuk sote o zaman Yorumla hot_chocolate +1 yıl @kırmızılego oo İzmir köfte❤️ Yorumla kırmızılego +1 yıl Yarın için yapayım İzmir köfte ben de severim Yorumla hot_chocolate +1 yıl @kırmızılego yap Yorumla
birbiricikbir Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Karnıyarık yanına da cacık. Yeme de yanında yat. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Makarna
Kurufasulye, nohut, haşlanmış tavuk, bezelye yemeği, taze fasulye yemeği
Kavurma, kuru fasulye, nohut, tavuk ızgara... Yanında bol ayran
Balık, kuru fasulye. Biber kızartması. Kavurma. Tavuk
Kavurma salata
Et kavurma ve ayran başka bişey gerekmez
Tavuklu et yemekleri ile.
Karnıyarık çok iyi ikilii
Pirinç ile ızgara tavuk ya da köfte
kavurma, kuru fasülye , nohut , et sote
Kuru fasulye
Makarna
Ekmek arası poğaça da yapıyo musun merak ettim
@kırmızılego 🤣🤣🤣🤣
Mantı dürümü denemelisin lahmacun içinde mantı 😂😂😂
@kırmızılego ııyyykk
İzmir köfteli tavuk sote o zaman
@kırmızılego oo İzmir köfte❤️
Yarın için yapayım İzmir köfte ben de severim
@kırmızılego yap
Kuru fasulye
Karnıyarık yanına da cacık. Yeme de yanında yat.
kuru fasülye
Tırşık