Yeme & İçme Pizzam sizce nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk defa pizza yapıyorum margaritta beni alan kız yaşadï👌 Pizzam sizce nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun iyi olmuş 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Eh idare eder gadası 1 0 Yorumla
meriç_diyorki Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl çok güzel olmuş kameradan yollada yiyelim eline sağık reis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağolasın hocam Yorumla meriç_diyorki +1 yıl eyw sen sağol Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Domatesleri biraz küçült abicim o ne öyle insan yicek 1 2 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Eline sağlık Yorumla Soran +1 yıl Tarife adamın yaptığı gibi yapmaya çaliştim domatesin kabuğunda soymayı unuttun Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yapma bidaha yapma, Danilo görse ağzına ssıçar 😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ananas koymadım içine Yorumla AhmetMert89 +1 yıl Ahaaha 😂😂 güzeldi, ama yinede ağzına ssıçar bence Yorumla Soran +1 yıl İlk defa yapmişim sanki danilo ilk pizzası şahaneydi Yorumla AhmetMert89 +1 yıl Sormak lazım Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İyi niyetli bir çalışma eline sağlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Afiyet olsun iyi olmuş
Eh idare eder gadası
çok güzel olmuş kameradan yollada yiyelim eline sağık reis
Sağolasın hocam
eyw sen sağol
Domatesleri biraz küçült abicim o ne öyle insan yicek
Eline sağlık
Tarife adamın yaptığı gibi yapmaya çaliştim domatesin kabuğunda soymayı unuttun
Yapma bidaha yapma, Danilo görse ağzına ssıçar 😂😂