Yeme & İçme 🙃 millet en sevdiğiniz yamak nedir? Nemix Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soru üste Mantı 🤤Yenur Güncellemeler+1 yıl Yaw yemek denek istedim anlaşılır sandım 😑🔪 🙃 millet en sevdiğiniz yamak nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Mantı gadası 0 1 Yorumla Nemix +1 yıl 😮 gadas Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kuzunun dalağı yüreği hariç bütün yemekleri çok seviyorum. 0 6 Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Birde kuzunun kızıl ciğeri Yorumla Nemix +1 yıl 😮 etçi Yorumla Nemix +1 yıl Gel beraber mangala gidelimmi? Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Bunları sevmiyorum hariç yazdım Yorumla Nemix +1 yıl 😅 pardon Yorumla Nemix +1 yıl Olsun mangala gideriz kanat falan olmaz mı Yorumla
01pamukprenses Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Et tabiki de 1 4 Yorumla Nemix +1 yıl 1 ay geçti yaw Yorumla 01pamukprenses +1 yıl Şimdi ana sayfama düştü Yorumla Nemix +1 yıl O nasıl oluyor yaw 😐 Yorumla Nemix +1 yıl Neyse yenur 🤤 Yorumla
notmybusiness Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ispanak 0 9 Yorumla Nemix +1 yıl 😳 ilkez ıspanak diyen biri gördüm Yorumla notmybusiness +1 yıl Niye ki ya çok lezzetli ve sağlıklı hatta ıspanak sebebiyle kış mevsimini de çok severim shdygxbsdf Yorumla Nemix +1 yıl Djdjkfkfk oda iyimiş ama ilkez birinin fav yemeğe ıspanak dediğini duydum Yorumla notmybusiness +1 yıl Lisedeki en yakın arkadaşımın da en sevdiği yemek ıspanaktı lsdskhdgxgxb Yorumla Nemix +1 yıl 😱😱 iki nadir birbirini bulmuş Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Ispanak yemesi güzel de yıkanması işkence nefret ettim ben artık Yorumla Nemix +1 yıl 😂😂 Yorumla notmybusiness +1 yıl @Mavitüylükelebek evet çamurlu olduğundan o zorluğu var ama değer Yorumla Nemix +1 yıl 😮 hanginiz dahabyaparsınız ıspanağı Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Yamak nedur 0 11 Yorumla Nemix +1 yıl Yemek 😑🔪 yamak bence anlaşılırdı Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Hepsini severim Yorumla Nemix +1 yıl Yalan ulan yalan söylüyorsun 1 gözden vardır illaki Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Yok yahu uff olsada yesem dediğim yok Yorumla Nemix +1 yıl Dadlı peki? Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl Bazen canım trliçe istiyor oda arada yani Yorumla Nemix +1 yıl Doğru anladın busefer yaw 😂 Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl 😂😂 Yorumla Nemix +1 yıl Triçe güzel güzel 😢 olsada yesek yaw bol sütlü soğuk Yorumla Mavitüylükelebek +1 yıl He ya olsa da yesek yaparım da öküz gibi malzeme istiyor bide uğraştırıyor Yorumla Nemix +1 yıl 😂 eve gidince yapacağım yemek yapamyı seviyorum Yorumla
Hilal_l Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl yamak ne 1 1 Yorumla Nemix +1 yıl Yemek 😑🔪 yamak bence anlaşılırdı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mantı gadası
😮 gadas
Kuzunun dalağı yüreği hariç bütün yemekleri çok seviyorum.
Birde kuzunun kızıl ciğeri
😮 etçi
Gel beraber mangala gidelimmi?
Bunları sevmiyorum hariç yazdım
😅 pardon
Olsun mangala gideriz kanat falan olmaz mı
Et tabiki de
1 ay geçti yaw
Şimdi ana sayfama düştü
O nasıl oluyor yaw 😐
Neyse yenur 🤤
Ispanak
😳 ilkez ıspanak diyen biri gördüm
Niye ki ya çok lezzetli ve sağlıklı hatta ıspanak sebebiyle kış mevsimini de çok severim shdygxbsdf
Djdjkfkfk oda iyimiş ama ilkez birinin fav yemeğe ıspanak dediğini duydum
Lisedeki en yakın arkadaşımın da en sevdiği yemek ıspanaktı lsdskhdgxgxb
😱😱 iki nadir birbirini bulmuş
Ispanak yemesi güzel de yıkanması işkence nefret ettim ben artık
😂😂
@Mavitüylükelebek evet çamurlu olduğundan o zorluğu var ama değer
😮 hanginiz dahabyaparsınız ıspanağı
Yamak nedur
Yemek 😑🔪 yamak bence anlaşılırdı
Hepsini severim
Yalan ulan yalan söylüyorsun 1 gözden vardır illaki
Yok yahu uff olsada yesem dediğim yok