Yeme & İçme Favori içkiniz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor RAKI <3 Güncellemeler+1 yıl içmeyenler yorum yapmasın siliyorum çünkü Favori içkiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Viski seviyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl viskiyi de enerji içeceği ile içmek ayrı bir kafa çok iyi oluyor u Barış_LonelyForever +1 yıl Aynen reis, rakı da iyidir ama hiç denemedim Soran +1 yıl dene bence balıkla iyi gider peynir falan
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Efe Gold :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yakışır Yorumla BayanOlric +1 yıl :) teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl rica ederim Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl rakı&şarap 1 1 Yorumla Soran +1 yıl adamsın Yorumla
Baderboys Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bira tabii ki de 1 3 Yorumla Soran +1 yıl bira da sadece çiş yapıyor a*k ama iyi :D Yorumla Soran +1 yıl sahiller de içerken güzel oluyor manzaraya karşı Yorumla Baderboys +1 yıl Buz gibi bira her zaman her yerde gider Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Viski seviyorum
viskiyi de enerji içeceği ile içmek ayrı bir kafa çok iyi oluyor
Aynen reis, rakı da iyidir ama hiç denemedim
dene bence balıkla iyi gider peynir falan
Efe Gold :)
yakışır
:) teşekkür ederim
rica ederim
rakı&şarap