Yeme & İçme En sevdiğiniz SOKAK LEZZETLERİ nelerdir. ? ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz Sokak Lezzetleri nelerdir? Güncellemeler+1 yıl .. En sevdiğiniz SOKAK LEZZETLERİ nelerdir. ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. simit yerim 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Boyoz ve yanında haşlanmış yumurtayı tek geçerim çok güzel oluyor. Kokoreçi her yerde yiyemiyorum. 1 3 Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl İzmire özgü bunlar birazcık Yorumla Portakal-Çiçeğii +1 yıl Gevrek diyebilirim o da İzmire özgü Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Evet Gevrek :) Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şu an çok açım yemek soruları görmek istemiyorum skbskssk 2 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Net Midye başka bişey düşünemiyorum 1 2 Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Midye sevmiyorum Yorumla frenchgirl16 +1 yıl 😒😒😒 ben dedim diye sevmiyorsundur Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kofte ekmek aga efsane birsey 2 0 Yorumla
Adelaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Simit, mısır, kokoreç, kestane, atom, köfte ekmek, döner vs hepsi birbirinden güzel yiyecekler hepsi benim canlarım 😍 0 0 Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kumpirr 3 1 Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Közlenmiş biber , rus salatası ve soslu sosisli kumpir Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bardakta süt mısır da sayılıyor muuu🙋♀️ 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. kokoreçin üsütne tanımam <3 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 384 cevap paylaştı. Kokoreç midye boyoz kumpir 1 0 Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Bunlar bizim buradaki sokaklarda yok maalesef 0 2 Yorumla ÇeriDomatesii +1 yıl Hangi sokak oralar Yorumla Bazenn12 +1 yıl Bulgaristan Yorumla
Morrbalıkk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 354 cevap paylaştı. Simit 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. Kokorec midye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
simit yerim
Boyoz ve yanında haşlanmış yumurtayı tek geçerim çok güzel oluyor. Kokoreçi her yerde yiyemiyorum.
İzmire özgü bunlar birazcık
Gevrek diyebilirim o da İzmire özgü
Evet Gevrek :)
Şu an çok açım yemek soruları görmek istemiyorum skbskssk
Net Midye başka bişey düşünemiyorum
Midye sevmiyorum
😒😒😒 ben dedim diye sevmiyorsundur
Kofte ekmek aga efsane birsey
Simit, mısır, kokoreç, kestane, atom, köfte ekmek, döner vs hepsi birbirinden güzel yiyecekler hepsi benim canlarım 😍
kumpirr
Közlenmiş biber , rus salatası ve soslu sosisli kumpir
Bardakta süt mısır da sayılıyor muuu🙋♀️
kokoreçin üsütne tanımam <3
Kokoreç midye boyoz kumpir
Bunlar bizim buradaki sokaklarda yok maalesef
Hangi sokak oralar
Bulgaristan
Simit & Misir
Simit
Simit
Kokorec