Yeme & İçme Leziz bir soru sormak istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz yemek hangisi?Ben sarma çok severim ve mantı peki ya Siz? Leziz bir soru sormak istiyorum? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sayayım PizzaMakarnaMantıKöfte ve patates Kebap 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gidiyim mantı yapmaya canım çekti.. Yorumla Boavistaa +1 yıl Mantı mı açacaksın? Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Birçok sevdiğim yemek var aslında ama arnavut ciğeri ve pilav bebeğim 0 0 Yorumla
BayanSissy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İskender veya musakka knk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağzınızın tadını biliyorsunuz 😍😋 Yorumla BayanSissy +1 yıl Ayy saol😀 Yorumla
Lincolnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karnıyarık- pilav, saç kavurma vs. 0 11 Yorumla Lincolnnn +1 yıl Karnımı acıktırdın yaaa😂 Yorumla Soran +1 yıl Kavurma karnıyarık ve pilav olmazsa olmaz😂 Yorumla Lincolnnn +1 yıl Sende bendensin o zaman yanında pilav ile birlikte çok iyi oluyolar😅 Yorumla Soran +1 yıl Oh miss yanına ayranda olucak Yorumla Lincolnnn +1 yıl Tuzlu ayran biraz da acı biber 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ya limon unutdun limon çok severim ya Allah kahretmesin neyse ben kaçar mantı açmaya Yorumla Lincolnnn +1 yıl Limonu nereye sıkıcan ki bende severim de😂 Yorumla Soran +1 yıl Pilava 😋 Yorumla Lincolnnn +1 yıl Hadi kolay gelsin sana. Mantıyı yapınca foto atsan🤣 Yorumla Soran +1 yıl Peki😂 Yorumla Lincolnnn +1 yıl Pilavın yanında limonlu salata da iyi gider doğru 😋 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Birer tabakta ben alayim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mantımı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde sarma hemde manti Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mersi ellerinize sağlık Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kıymalı Gözleme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oh afiyet olsun ) Yorumla MuzluSoda8181 +1 yıl 😎 teşekkür sizede Yorumla
Psikopatdonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl kadın butu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yam yammısınız? Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl :o nedennn Yorumla Soran +1 yıl İnsan eti yemek nebileyim Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl öyle yemek yokmu :):) Yorumla Soran +1 yıl Midem bulandı kardeş teşekkür ederim 🤗 Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl nıye bulandı ya :):) öyle bi köfte var Yorumla Soran +1 yıl Harbimi hiç yemedim Yorumla Psikopatdonsuz +1 yıl evet varr Yorumla Soran +1 yıl Hmm arastiririm Yorumla Lincolnnn +1 yıl Kadın budu köfte var ama ben hiç yemedim. Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. Pilav tavuk sarma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sayayım
Pizza
Makarna
Mantı
Köfte ve patates
Kebap
Gidiyim mantı yapmaya canım çekti..
Mantı mı açacaksın?
Evettt
Birçok sevdiğim yemek var aslında ama arnavut ciğeri ve pilav bebeğim
İskender veya musakka knk
Ağzınızın tadını biliyorsunuz 😍😋
Ayy saol😀
Karnıyarık- pilav, saç kavurma vs.
Karnımı acıktırdın yaaa😂
Kavurma karnıyarık ve pilav olmazsa olmaz😂
Sende bendensin o zaman yanında pilav ile birlikte çok iyi oluyolar😅
Oh miss yanına ayranda olucak
Tuzlu ayran biraz da acı biber 🤣
Ya limon unutdun limon çok severim ya Allah kahretmesin neyse ben kaçar mantı açmaya
Limonu nereye sıkıcan ki bende severim de😂
Pilava 😋
Hadi kolay gelsin sana. Mantıyı yapınca foto atsan🤣
Peki😂
Pilavın yanında limonlu salata da iyi gider doğru 😋
Hiç lezzetli değil bu soru
Birer tabakta ben alayim
Mantımı?
Hemde sarma hemde manti
Afiyet olsun
Mersi ellerinize sağlık
Kıymalı Gözleme
Oh afiyet olsun )
😎 teşekkür sizede
kadın butu
Yam yammısınız?
:o nedennn
İnsan eti yemek nebileyim
öyle yemek yokmu :):)
Midem bulandı kardeş teşekkür ederim 🤗
nıye bulandı ya :):) öyle bi köfte var
Harbimi hiç yemedim
evet varr
Hmm arastiririm
Kadın budu köfte var ama ben hiç yemedim.
Pilav tavuk sarma