Yeme & İçme İçli köfte sevmeyen var mıdır sizce siz en çok yanında ne tüketmeyi seversiniz? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben yanında bir şey tüketmem ama çok severim içli köfteyi 😋 Güncellemeler+1 yıl siz de içli köfteye bayılır mısınız benim gibi? Güncellemeler+1 yıl İçli köfte sever misiniz yanında en çok ne seversiniz İçli köftenin? İçli köfte sevmeyen var mıdır sizce siz en çok yanında ne tüketmeyi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kızartılmışsa ayran, haşlanmışsa sarımsaklı yoğurt çok yakıştırıyorum 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aramız çok kötü kendisiyle, görmeye bile gelemiyorum kendisini 🥴 1 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 769 cevap paylaştı. Severim guzel olur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19,1b cevap paylaştı. Gazoz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben sevmiyorum
Kızartılmışsa ayran, haşlanmışsa sarımsaklı yoğurt çok yakıştırıyorum
Aramız çok kötü kendisiyle, görmeye bile gelemiyorum kendisini 🥴
Cok agir hic sevmiyorum
Ben çok severim
Severim guzel olur
Gazoz
Sevmem, köfte hamuru ağır geliyor
Çay severim yanında