Yeme & İçme İrmik helvasını sütlü mü tercih edersiniz sütsüz mü? tambirkolik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim için sütlü bir adım öndedir. 🤌 Güncellemeler+1 yıl Süt ve tahin kırmızı çizgimiz 🥞🥞🥞 İrmik helvasını sütlü mü tercih edersiniz sütsüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sütsüz severim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. sütlü tercih ederim 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Sütlü tercih ediyorum daha güzel ve lezzetli oluyor. 0 1 Yorumla tambirkolik +1 yıl Bence de. Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Hayatım da ilk defa 1-2 hafta önce yaptım..Onu da internetten okuduğum tarife göre sütlü yapmıştım..Sütlü okuyor mu sorusu geçen aklıma geldi ama araştırmayı unuttum 😀Aradaki farkı merak etmedi değilim.. 0 6 Yorumla tambirkolik +1 yıl Ben de ilk defa yaptım höşmerim gibi oldu :D Yorumla tambirkolik +1 yıl Fark var mı bilmiyorum... Yorumla Mahall +1 yıl Biraz sulu yaptınız sanırım..Benim ki de tam tersi sütü fazla koyduğum halde biraz sütü az geldi 😀 Yorumla tambirkolik +1 yıl Sonradan ekleyip de kaynatılabilir bence 😄Ben biraz az kavurmuşum ondan höşmerim gibi oldu... Yorumla Mahall +1 yıl Hiç aklıma gelmedi desem 😀Deseniz ikimiz de acemice yapmışız 😁Neyse acemiliği sanırım böylelikle atlattık, Allah'ın izniyle bir daha ki sefere bence çok daha güzel yapabiliriz diye düşünüyorum 😊 Yorumla tambirkolik +1 yıl Evet, hepsi birer tecrübe. İnşallah diyelim :) Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Tabikide sütlü ☺️ Sütsüz olur mu hiç yan..🤦🏿♂️ 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sütsüz ve zerdeçallı:) 0 2 Yorumla tambirkolik +1 yıl Değişik 😄 ángelsinalasyocéano +1 yıl Teyzem öyle yapınca bir sefer bağımlısı olmuştum 😊
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 765 cevap paylaştı. Sutlu olmasi gerekir sanirim 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sůtsüz yaparim fistikli daha cok hosuma gidio 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sütsüz severim gadası
sütlü tercih ederim
Sütlü tercih ediyorum daha güzel ve lezzetli oluyor.
Bence de.
Hayatım da ilk defa 1-2 hafta önce yaptım..
Onu da internetten okuduğum tarife göre sütlü yapmıştım..
Sütlü okuyor mu sorusu geçen aklıma geldi ama araştırmayı unuttum 😀
Aradaki farkı merak etmedi değilim..
Ben de ilk defa yaptım höşmerim gibi oldu :D
Fark var mı bilmiyorum...
Biraz sulu yaptınız sanırım..
Benim ki de tam tersi sütü fazla koyduğum halde biraz sütü az geldi 😀
Sonradan ekleyip de kaynatılabilir bence 😄
Ben biraz az kavurmuşum ondan höşmerim gibi oldu...
Hiç aklıma gelmedi desem 😀
Deseniz ikimiz de acemice yapmışız 😁
Neyse acemiliği sanırım böylelikle atlattık, Allah'ın izniyle bir daha ki sefere bence çok daha güzel yapabiliriz diye düşünüyorum 😊
Evet, hepsi birer tecrübe.
İnşallah diyelim :)
Tabikide sütlü ☺️
Sütsüz olur mu hiç yan..🤦🏿♂️
Sütsüz ve zerdeçallı:)
Değişik 😄
Teyzem öyle yapınca bir sefer bağımlısı olmuştum 😊
Sutlu olmasi gerekir sanirim
Sütlü
Sůtsüz yaparim fistikli daha cok hosuma gidio
Evet sütlü daha lezzetli oluyor
Hiçsiz tercih ederim.