Yeme & İçme 8 TL'ye sucuklu tantuni yaptım. Kısa zamanda karnınızı doyurmak için ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sadece mayonez eksik gerçekten güzel oldu Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçilmiş teşekkür ederim 8 TL'ye sucuklu tantuni yaptım. Kısa zamanda karnınızı doyurmak için ne yapıyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Fena görünmüyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Afiyet olsun bro 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim sağol
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık ben salça ekmek yerim evde yapılmış salça ve gerçek tereyağı köyde oluyor bizim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Acılı biber salçasıysa güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Öff efsana gözüküyor be yanında ayran oh mis 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çay kola ayran hepsi var Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Of of of çok iyi Yorumla
ONLY_kağan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl kk sen en iyisi sucukları marketten deilde dogal sucuk satin al çoh ucuz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Pahalı olsada yine ucuza gelir alışkanlık benim ki tavuk seviyorum Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Domates - tuz yakışıyor mu ya 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tuzsuz sevmiyorum Yorumla
Yaren4477 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sandviç ya da tost yaparım genelde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizim tost makinesi mevta oldu Yorumla
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sucuk dahil mi 8 TL 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet 400 gramlık dilim sucuk aldım 22 TL içi dolu 8 tane böyle çıkar Yorumla Boavistaa +1 yıl Tavuk sucuğu ama herhalde. Ekmek çeşidi çok güzel Yorumla Soran +1 yıl Evet tavuk altta lavaş ekmekte var domates suyu yirtmasin diye pideye dizdim uğraşmak istemedim yoksa domatesi ince doğranmış olsa lavaş ekmekli yapardım mayonezli olsa efsane olurdu daha karlı şu an dönerler en ucuzu 30 TL den 40 TL ye çıktı Yorumla Boavistaa +1 yıl Eline sağlık çok iyi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 8 TL ye yaptığının sucuk olma ihtimali bile yok yalnız 😉 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tavuk sucuk önceden 400 gramı 5 liraydı şimdi 22 TL Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kardeş ayağını çekde sucuk ekmeği görelim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sonradan fark ettim kesemedim orayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapıyorum kardeşim eline sağlık :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl nostalji yaptın be üstat yıl 2005 flandı 1 0 Yorumla
sessizveyaln1z Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Sucuklar sosise benziyor kalitesiz olmalı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bimde 400 gram 22 TL tavuk sucuk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Fena görünmüyor gadası
Afiyet olsun bro
Teşekkür ederim kardeşim sağol
Güzel görünüyor ellerine emeğine sağlık ben salça ekmek yerim evde yapılmış salça ve gerçek tereyağı köyde oluyor bizim.
Acılı biber salçasıysa güzel olur
Teşekkür ederim
Öff efsana gözüküyor be yanında ayran oh mis
Çay kola ayran hepsi var
Of of of çok iyi
kk sen en iyisi sucukları marketten deilde dogal sucuk satin al çoh ucuz
Pahalı olsada yine ucuza gelir alışkanlık benim ki tavuk seviyorum
Domates - tuz yakışıyor mu ya 🙄
Tuzsuz sevmiyorum
Sandviç ya da tost yaparım genelde
Bizim tost makinesi mevta oldu
Sucuk dahil mi 8 TL
Evet 400 gramlık dilim sucuk aldım 22 TL içi dolu 8 tane böyle çıkar
Tavuk sucuğu ama herhalde. Ekmek çeşidi çok güzel
Evet tavuk altta lavaş ekmekte var domates suyu yirtmasin diye pideye dizdim uğraşmak istemedim yoksa domatesi ince doğranmış olsa lavaş ekmekli yapardım mayonezli olsa efsane olurdu daha karlı şu an dönerler en ucuzu 30 TL den 40 TL ye çıktı
Eline sağlık çok iyi
8 TL ye yaptığının sucuk olma ihtimali bile yok yalnız 😉
Tavuk sucuk önceden 400 gramı 5 liraydı şimdi 22 TL
Kardeş ayağını çekde sucuk ekmeği görelim
Sonradan fark ettim kesemedim orayı
Şaka yapıyorum kardeşim eline sağlık :)
Teşekkür ederim
nostalji yaptın be üstat yıl 2005 flandı
Sucuklar sosise benziyor kalitesiz olmalı
Bimde 400 gram 22 TL tavuk sucuk
Afiyet olsun
Sağol teşekkür ederim
Genelde 2 yumurta kırarım hayatımı yaşarım :)