Yeme & İçme Hangi marka sıcak çikolata daha lezzetli 😋🍫☕? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Mahbuba Kahve Dünyası GanoExcel Nestlé Kocatepe Kahve Dr. Oetker Ülker Cafe Crown Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi marka sıcak çikolata daha lezzetli 😋🍫☕? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hepsinin tadı birbirine benziyor gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Nestlé seviyorum 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kahve Dünyası fena değil Nestlé bozmuş galiba ya da bana öyle geldi digerlerini bilmiyorum ama onun yerine Nesquik daha iyi olur 1 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl kucuklukten beri Nestlé ictigimden midir nedir ama ondan baskalarını sevemiyorum 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Gerçi hepsini denemedim Nestlé içtim güzel oluyor 1 0 Yorumla
KimGotumuElledibenim Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oldum olası sevemedim şu sıcak çikolatayı. 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Nestlé 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Nestlé 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Nestlé 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hepsinin tadı birbirine benziyor gadası
Nestlé seviyorum
Kahve Dünyası fena değil Nestlé bozmuş galiba ya da bana öyle geldi digerlerini bilmiyorum ama onun yerine Nesquik daha iyi olur
kucuklukten beri Nestlé ictigimden midir nedir ama ondan baskalarını sevemiyorum
Gerçi hepsini denemedim Nestlé içtim güzel oluyor
Nestlé güzel oluyor
Nestlé nescafe mahhmood every coffe
Hepsi kanki canımızı istettin
Hepsini denemedim bilmiyorum
Oldum olası sevemedim şu sıcak çikolatayı.
Nestlé
Nestlé
Nestlé
Nestlé
Nestlé
Nestlé
Sıcak çikolata olsun da
Kendi yaptığım
f bence
Nestlé.