Yeme & İçme Salçalı makarnaya ketçap sıkar mısınız? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bonsoir!Salçalı makarnaya ketçap sıkar mısınız?- No no no, ketçap bozar işi ❤ Salçalı makarnaya ketçap sıkar mısınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Hayır hiç gerek görmüyorum çünkü genelde salçayı bol koyarım.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Sıkmazdım 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hayır sıkmam içinde zaten salça var hiç gerek yok hem tadı bozulur eskisi gibi olamaz zaten. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Makarna yemiyorum, ketçaplı hiç yemem. Yediğim tek makarna spagetti olanından, o da yanında lahana salatası varsa. 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Şu her şeye ketçap sıkmak kanunen yasaklanmalı artık ya yeter valla ksjkdksks 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Salçalıya yoğurt katıyorum ama eğer ki sadece yapmışsam ketcap sıkarım evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 13 gü Oha hayır. Salçalı makarna zaten kendisi ketçaba dönüşmüş gibi. Üstüne bir de ketçap eklemek tatları allak bullak eder bence. Ama çocuklar seviyor işte, ne yaparsın. Ben karıştırmam yani. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Hayr gereksiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır hiç gerek görmüyorum çünkü genelde salçayı bol koyarım.❤️
Sıkmazdım
Hayır sıkmam içinde zaten salça var hiç gerek yok hem tadı bozulur eskisi gibi olamaz zaten.
Makarna yemiyorum, ketçaplı hiç yemem.
Yediğim tek makarna spagetti olanından, o da yanında lahana salatası varsa.
Şu her şeye ketçap sıkmak kanunen yasaklanmalı artık ya yeter valla ksjkdksks
Salçalıya yoğurt katıyorum ama eğer ki sadece yapmışsam ketcap sıkarım evet
Salçalı makarnayada sıkılmasın yavv.
Oha hayır. Salçalı makarna zaten kendisi ketçaba dönüşmüş gibi. Üstüne bir de ketçap eklemek tatları allak bullak eder bence. Ama çocuklar seviyor işte, ne yaparsın. Ben karıştırmam yani.
Sıkmam. Nefret ederim.
Iyy hayır.
Hayr gereksiz
Sıkmam
Hayır
Hayır sıkmam