Yeme & İçme Gece yatmadan önce rahatlamak için ne içilir? greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Midenizi bozmadan rahat bir uyku için sizi yumuşatan içecek var mı? Gece yatmadan önce rahatlamak için ne içilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 507 cevap paylaştı. Bir bardak sıcak papatya çayı içtikten bir saat sonra vücudunuzdaki tüm kasların gevsedigini, kuştüyü bir yatakta yorgana sarıldıgınızı hayal edip, göz kapaklarınızın yavas yavas kapandıgını ve mutlu bir uykuya daldıgınızı hissederek yaşayacaksınız. 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ilık balli süt en iyi gelen uyku ilacı. 1 3 Yorumla greenmilitary +1 yıl Direk uyku getirir komutanım 😀 Yorumla mehcab +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla greenmilitary +1 yıl Rica ederim komutanım. Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Su knka 😅 1 3 Yorumla greenmilitary +1 yıl Mantıklı kankam benim 😂 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Afiyet olsun 😂😂🌺 Yorumla greenmilitary +1 yıl Sağol knkcm 🌹 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben genelde kahve içiyorum 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Ben gece yatmadan önce meyve yiyip yatıyorum sonra da mastürbasyon yapıyorum çok rahatlıyorum 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Klasik olarak papatya çayı, ıhlamur olabilir. Uyku içinde yardımcı olan içecekler. 1 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et FenomenYoda Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 672 cevap paylaştı. Süt içebilirsin. 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. 2 bardak cintonik. Ohh miss 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kahve içiyorum ben 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uyku ilacı 0 0 Yorumla