Yeme & İçme Çikolatalı pasta mı? Meyveli Pasta mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çikolatalı Meyveli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çikolatalı pasta mı? Meyveli Pasta mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Çikolatalı, frambuazlı pasta seviyorum. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Her ikisini de çok severim gadası 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl hiç ayırt etmem alayını yerim :D :D :D 1 0 Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Muz varsa meyveli yoksa çikolatalı 1 0 Yorumla
AnakinSkywlker Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Meyveli Pasta kadar güzel bir şey mi var ya 1 3 Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl Sizce hangisi Yorumla Soran +1 yıl ikisinide seviyorum Yorumla AnakinSkywlker +1 yıl bende ikisini seviyorum ama meyveli daha ağır basıyor. sizdede bir taraf ağır basıyordur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çikolatalı, frambuazlı pasta seviyorum.
Her ikisini de çok severim gadası
Genelde çikolatalı pasta severim
hiç ayırt etmem alayını yerim :D :D :D
Muz varsa meyveli yoksa çikolatalı
Meyveli
Meyveli Pasta kadar güzel bir şey mi var ya
Sizce hangisi
ikisinide seviyorum
bende ikisini seviyorum ama meyveli daha ağır basıyor. sizdede bir taraf ağır basıyordur
Meyveli
Çikolata lı
Meyveli
Çikolatalı
Çikolata
Meyveli
Çikolatalı
Cukulatalı tabikide