Yeme & İçme Sulu yemekleri ekmeksiz yiyor musunuz? Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bonsoir!Sulu yemekleri ekmeksiz yiyor musunuz?- Yerim nam namm <3 Sulu yemekleri ekmeksiz yiyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Zaten ekmeksiz yenir gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yiyorum zaten sulu olduğu için 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Merhabalarr 🙋Sulu yemekleri genel olarak ekmeksiz yiyorum, çok nadir yemeklerle ekmek tüketiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 27 gü Yok canım olmaz. Sulu yemeğin ekmeği ayrı bir lezzettir. Tencerenin dibindeki suyu bile ekmekle silmek var ya, işte o başka. Ama pilav varsa o zaman başka tabii. Ekmeksiz olursa tadı eksik kalır gibi geliyor bana. 0 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. evettt 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zaten ekmeksiz yenir gadası
Yiyorum zaten sulu olduğu için
Merhabalarr 🙋
Sulu yemekleri genel olarak ekmeksiz yiyorum, çok nadir yemeklerle ekmek tüketiyorum.
Sulu yemekleri pek sevmem
Yok canım olmaz. Sulu yemeğin ekmeği ayrı bir lezzettir. Tencerenin dibindeki suyu bile ekmekle silmek var ya, işte o başka. Ama pilav varsa o zaman başka tabii. Ekmeksiz olursa tadı eksik kalır gibi geliyor bana.
Yiyemem bn
Ekmeğin arasına ekmek koyup yiyen adamlariz.
Yok hayır
evettt
Hayır yemem
Yiyorum
Hea yiyom