Yeme & İçme Bugün ki akşam yemeği menünüz nedir ve yemeği kim yapıyor? Kürkçüdükkanıxx Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bu akşam yemek bende 🤧 Güncellemeler+1 yıl Afiyetler olsun herkese Bugün ki akşam yemeği menünüz nedir ve yemeği kim yapıyor? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Et sote yemiştim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bezelye var ben yapıyorum 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 592 cevap paylaştı. Sultan kebebı yaptım 👍 1 23 Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Hay maşallah ellerine sağlık Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Teşekkür ederim :D Sertrifikalı aşçıyım Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Huu süper aranan adam Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aşçı mı lazım :D Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Birkaç hafta önce olsa olurdu belediye deki rezil yemekhane ascilarina ders verebilirdin Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Ah be iş fırsatını kaçırdık desene. maalesef iki soğan bi domates doğrayan aşçıyım sanıyor kendini Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Rezil kepazelik ben hayatımda nimetin o kadar rezil edildiğine şahit olmadım Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Şikayet edin bence. İsraf oluyor çünkü Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Ediliyor da giren ihale şirketi yoktu başka ondan dedim keşke daha önce görseydim 🤣 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aşçıya suikast düzenleyip yerine mi geçsem :D Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Ay keşke ya 🤣 mümkünse meslekten men edin Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aşçılar odasına gidip mesleğini kötü icra ediyor diye şikayet edeyim :D Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Olur bende sahidim Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Şahit varsa oldu bu iş :D Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Dolu şahit hahaha Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Bu aşçı bozuntusu yüzünden kimse doğru düzgün yemek yiyemiyor sanırım :D Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Ya salata ya dışarıdan ya da belki 4 yemekten biri daha yenilebilirse Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Yazık kullanılan malzemeye falan. İsraf oluyor bildiğin. Bi yemek yapsam ve beğenilmese çok zoruma gider ve eksiğimi ararım hemen. Bunlarda utanma, meslek etiği falan da yok anlaşılan Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Yok ya herkes defalarca söyledi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Helal kazanç değil işte o. Ama farkında da değil belli ki. Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Yemekler çöpe gidiyor onu düşünen yok emin ol Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Belediyeyi valiliğe şikayet etmeniz lazım o halde. O zaman gereği yapılır Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl 🤧🤐 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Bu akşam dışarıda yedik ben çalıştım bugün gece de yola gideceğim eşim yemeğe götürdü 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her zaman ben yapıyorum fırında tavuk ve salata 1 8 Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Vay eline sağlık o halde Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Çok teşekkür ederim 🤗 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Benim yapmamın sebebi ben tek yaşıyorum Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Üzücü Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Hayat herkese güzel davranmıyor Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl Ne alaka ki ailen yok mu Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Yok Yorumla Kürkçüdükkanıxx +1 yıl 😥😭😓 Yorumla
Reemeedios89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Çiğ köfte dürüm mercimek çorba ayran kola dondurma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Et sote yemiştim gadası
Bezelye var ben yapıyorum
Sultan kebebı yaptım 👍
Hay maşallah ellerine sağlık
Teşekkür ederim :D Sertrifikalı aşçıyım
Huu süper aranan adam
Aşçı mı lazım :D
Birkaç hafta önce olsa olurdu belediye deki rezil yemekhane ascilarina ders verebilirdin
Ah be iş fırsatını kaçırdık desene. maalesef iki soğan bi domates doğrayan aşçıyım sanıyor kendini
Rezil kepazelik ben hayatımda nimetin o kadar rezil edildiğine şahit olmadım
Şikayet edin bence. İsraf oluyor çünkü
Ediliyor da giren ihale şirketi yoktu başka ondan dedim keşke daha önce görseydim 🤣
Aşçıya suikast düzenleyip yerine mi geçsem :D
Ay keşke ya 🤣 mümkünse meslekten men edin
Aşçılar odasına gidip mesleğini kötü icra ediyor diye şikayet edeyim :D
Olur bende sahidim
Şahit varsa oldu bu iş :D
Dolu şahit hahaha
Bu aşçı bozuntusu yüzünden kimse doğru düzgün yemek yiyemiyor sanırım :D
Ya salata ya dışarıdan ya da belki 4 yemekten biri daha yenilebilirse
Yazık kullanılan malzemeye falan. İsraf oluyor bildiğin. Bi yemek yapsam ve beğenilmese çok zoruma gider ve eksiğimi ararım hemen. Bunlarda utanma, meslek etiği falan da yok anlaşılan
Yok ya herkes defalarca söyledi
Helal kazanç değil işte o. Ama farkında da değil belli ki.
Yemekler çöpe gidiyor onu düşünen yok emin ol
Belediyeyi valiliğe şikayet etmeniz lazım o halde. O zaman gereği yapılır
🤧🤐
Bu akşam dışarıda yedik ben çalıştım bugün gece de yola gideceğim eşim yemeğe götürdü
Maalesef akşam yemeğim yok yarın açılırsa yemekhane olcak
Her zaman ben yapıyorum fırında tavuk ve salata
Vay eline sağlık o halde
Çok teşekkür ederim 🤗
Benim yapmamın sebebi ben tek yaşıyorum
Üzücü
Hayat herkese güzel davranmıyor
Ne alaka ki ailen yok mu
Yok
😥😭😓
Allah ne verdiyse ndnsnsns
Annem yapar ve bilmiyom…