Yeme & İçme Bebe bisküvisi tüketen var mı? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 70 lıra olmus be paket 😜 Güncellemeler+1 yıl Kimin kahvaltısı hazır Bebe bisküvisi tüketen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Hayır tüketmiyorum 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl al gel yıyelım u Barış_LonelyForever +1 yıl Yanında kahve varsa olur u kakilakuku +1 yıl lokum alırım hatta
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eskiden daha güzeldi, o eski lezzeti kalmamış çok nadir alıyoruz. 0 8 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kahvaltı hzır mı Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Yaptım çoktan Yorumla u kakilakuku +1 yıl Gec kaldık desene Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Maalesef. Sen bebe bisküvisi ye Yorumla u kakilakuku +1 yıl Nutella koyacam için Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Afiyet olsun Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ok Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl By. Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 70 lira nedir yaw Gerçi ben yıllardır yemedim ama tadını severdim önceden 0 5 Yorumla u kakilakuku +1 yıl ısmalarla yıyelım Yorumla babysharkSmom +1 yıl Çaya mı bancaz süte mi Yorumla u kakilakuku +1 yıl arasıana nutella ya da lokum Yorumla babysharkSmom +1 yıl Off Nutella ve çay istiyorum yanında🤤🤤🤤 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Cagrı atınca ac kapıyı Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cok tatlı geliyor, sevmem.. birde kokusu cok yoğun, boğucu.. 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Acı seversın sen Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl çok severim önceleri çok yerdim süt ileama bu aralar çok pahalı alınmıyor 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl arada ye kanka Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir zamanlar tüketiyordum. Kütle koymak için ama içinde şeker var 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bırde bebe busluvısı 😜 Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Öyle deme kalori değeri çok yüksek 🤣 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Nadiren yerim. 😋 Sevmeyen var mı ya 😄 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl varmıs ya Yorumla
lovestoryyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çok önceden tüketirdim 🤭 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl İştah mı kalmadı 😜 Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Benn 😋 0 7 Yorumla u kakilakuku +1 yıl ısmarla Yorumla Zümra526 +1 yıl nasıl Yorumla u kakilakuku +1 yıl Çayın yanına işte Yorumla Zümra526 +1 yıl ben marmelat seviyorum :p onu dene Yorumla u kakilakuku +1 yıl E tamam da sen hazırlayacaksın ben deneyecegım :D Yorumla Zümra526 +1 yıl güveniyorsun yani güzel 😅 peki afiyet olsun yiyebilirsin dhdhdh Yorumla u kakilakuku +1 yıl adasdasdas Yorumla
sadistÜye Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Evet, ben. 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ödğnc yollar mısın 😜😜 Yorumla sadistÜye +1 yıl Yakınlardaysan olabilir. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Eyvallah 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır tüketmiyorum
al gel yıyelım
Yanında kahve varsa olur
lokum alırım hatta
Eskiden daha güzeldi, o eski lezzeti kalmamış çok nadir alıyoruz.
Kahvaltı hzır mı
Yaptım çoktan
Gec kaldık desene
Maalesef. Sen bebe bisküvisi ye
Nutella koyacam için
Afiyet olsun
Ok
By.
70 lira nedir yaw
Gerçi ben yıllardır yemedim ama tadını severdim önceden
ısmalarla yıyelım
Çaya mı bancaz süte mi
arasıana nutella ya da lokum
Off Nutella ve çay istiyorum yanında🤤🤤🤤
Cagrı atınca ac kapıyı
Cok tatlı geliyor, sevmem.. birde kokusu cok yoğun, boğucu..
Acı seversın sen
çok severim önceleri çok yerdim süt ile
ama bu aralar çok pahalı alınmıyor
arada ye kanka
Bir zamanlar tüketiyordum. Kütle koymak için ama içinde şeker var
Bırde bebe busluvısı 😜
Öyle deme kalori değeri çok yüksek 🤣
Nadiren yerim. 😋 Sevmeyen var mı ya 😄
varmıs ya
3 Ay önce bu paketi 25'e mi ne almıştım.
Çok önceden tüketirdim 🤭
İştah mı kalmadı 😜
Benn 😋
ısmarla
nasıl
Çayın yanına işte
ben marmelat seviyorum :p onu dene
E tamam da sen hazırlayacaksın ben deneyecegım :D
güveniyorsun yani güzel 😅 peki afiyet olsun yiyebilirsin dhdhdh
adasdasdas
Evet, ben.
Ödğnc yollar mısın 😜😜