Yeme & İçme Bu kurabiyenin güzelliği halis mi? mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor ben diyeti bozdum bananeee Güncellemeler+1 yıl Bu KS öldü mü naptı Güncellemeler+1 yıl Aloooooo KS Bu kurabiyenin güzelliği halis mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun güzel olmuş 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Çok güzel görünüyoorr, sen mi yaptın? Nasıl güzel çatlamış böyle. Tarif isterim 🥺 0 3 Yorumla Mahall +1 yıl Yaz bakim..Un şeker kabartma tozu, yumurta, vanilin, tereyağı...Onalı güzelcene şeyit..Ver fırına hoop hemen kurabiye 😂 Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Teşekkürler beyfendi, zahmet oldu 😏 Yorumla Mahall +1 yıl Mühiiim dil neyapcenki 😏🙋♂️ Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vay arkadaş, çok başarılı.. Muhteşem bir görüntü :DKim yaptıysa, ellerine sağlık. Resmen canım çekti.. yeminle. 0 0 Yorumla
Joesxs Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Çikiketatı eritip bandırcan üstünü bunların. Cidden iyi nişasta kurabiyesi dimi 0 0 Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Damla çikolatalı acıbademi dene bunlara bir daha kurabiye demezsin 0 0 Yorumla
Dêrvîş_feylesof Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Hem halis hem muhlis Çünkü bunu Halise ve muhlise ustalar yaptı 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Ay çok güzel görünüyorlar vallahi. Afiyet olsunn 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kurabiye sevmeyen bir tek benmiyim acaba haha 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Bende perşembe günü diyetisyene gidiyorum 0 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Un kurabiyesi dimi bu? Her şekilde güzel bu ya 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Limonlu kurabiye bunlar çok guzeelll 0 0 Yorumla
Kankamstyle Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 56% +1 yıl Sen diyeti değil niyeti bozmuşun akıllım…😀 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Niye muhlis mi ne güzel kurabiye fkfjd 0 0 Yorumla
Butterflyyss Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Diyetteyim dedikten 1 hafta sonra hxkahdkks 0 0 Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Afiyet olsun bende yemek isterdim onlardan 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Evet, halis soran. 0 2 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl teşekkür ederim yanıtlayan Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Rica ederim soran! Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Merve mikrofunun acik merve 😀 0 1 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Komik değil yeter mq Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 667 cevap paylaştı. Çok güzel 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Haliss 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. güzel görünüyorlar 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Diyet bozar 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 351 cevap paylaştı. Harik agorunuyor 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Muhlis 0 1 Yorumla mervelerdeeyizzz +1 yıl 😋😋😋😋😋 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Baya güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok güzel görünüyoorr, sen mi yaptın? Nasıl güzel çatlamış böyle. Tarif isterim 🥺
Yaz bakim..
Un şeker kabartma tozu, yumurta, vanilin, tereyağı...
Onalı güzelcene şeyit..
Ver fırına hoop hemen kurabiye 😂
Teşekkürler beyfendi, zahmet oldu 😏
Mühiiim dil neyapcenki 😏🙋♂️
Un kurabiyesi çok severim.
Vay arkadaş, çok başarılı.. Muhteşem bir görüntü :D
Kim yaptıysa, ellerine sağlık. Resmen canım çekti.. yeminle.
Çikiketatı eritip bandırcan üstünü bunların. Cidden iyi nişasta kurabiyesi dimi
Damla çikolatalı acıbademi dene bunlara bir daha kurabiye demezsin
Hem halis hem muhlis
Çünkü bunu Halise ve muhlise ustalar yaptı
Ağzım sulandı aşırı güzel gözüküyorlarrrr🤧🤤
Afiyet olsun aman fazla kilo almamaya çalışın 😉
Ay çok güzel görünüyorlar vallahi. Afiyet olsunn
Kurabiye sevmeyen bir tek benmiyim acaba haha
Haklisin cunku enfes gorunuyorlar
Çok hoş duruyor
Bende perşembe günü diyetisyene gidiyorum
Ye gitsin ya ne diyeti jdimsksns