Babanız yapınca parmaklarınızı bile değil direkt kolunuzu bile yediğiniz o leziz yemek/tatlı hangisi? Babanız hangi yemekte usta?

Babanız yapınca parmaklarınızı bile değil direkt kolunuzu bile yediğiniz o leziz yemek/tatlı hangisi? Babanız hangi yemekte usta?

Annemden daha güzel mercimek çorbası, salata, pide içi hazırlayan kişidir. Ayrıca çok da güzel köfte yapmaktadır. Gerçi evde tek başına kalsa tüm yemekleri yapabilecek yeteneğe sahiptir kendisi. 🤣
Cevap
2Cevap
Biz çocukken babam yoğurt çorbası yapardı. Çok severim ve her yediğimde babam aklıma gelir.
Annem yapıyor yemeği, mantı
Mangalda ve makarnada ustadır. En sevdiklerim..
Tepsi kebabı, lahmacun , şarapla pişirdiği bonfile, mantarlı tavuklu makarna, kısır...
Bu menüye kalbimi bıraktım❤️ Adam efsane 😍
Bende sana kalbimi bıraktım ❤️😄
❤️Aldım içimin en sıcak yerine
Balık çorbasını efsane yapardı
Bir de kırlangıç fırın
Yeenekliymiş
Öyleydi rahmetli
Mekanı cennet olsun
Babam menemeni güzel yapardım. Bazen de köfte pişirirdi bize onun haricindeki çok mutfağa giren biri değildi. Özellikle gece kalkar ve menemen yapardı
Babam yemek yapma konusunda hiç iyi değil maalesef. En son yaptığı yemek sudan ibaretti 😅 Ona da sanırkm bir 15 yıl oldu 😅
Babam hayatta değil.. Keyifli günler..
Mekanı cennet olsun
Amin teşekkür ederim.. 😊🙏
Babam bir şey bilmez.
Mangal yakmaz mı en azından
Eh orasını yapar. Ama eskiden de mesela fırıncıtmış galiba 30 sene geçti aradan adam elini bir şeye sürmemiş
Tercihi yemekle uğraşmamak olmuş evet
Babam yemek yapamaz
Bilmiyorum
Babam yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?